Με μυθική ανατροπή ο Ολυμπιακός Κ19 πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χαραλαμπόγλου

i

© Intime

Με μυθική ανατροπή ο Ολυμπιακός Κ19 πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:48 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 26.02.2023

Η Κ19 ομάδα του Ολυμπιακού πήρε τη νίκη με απίθανη ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Χαραλαμπόγλου.

Μπορεί το ντέρμπι αιωνίων στη Super League να μην είχε νικητή, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει στην περίπτωση των Κ19 ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν τους «πράσινους», χάρη στον πρωταγωνιστή τον Χαραλαμπόγλου.

Το «τριφύλλι» πήρε κεφάλι στο σκορ σκορ αφού ο Νταμπίζας έκανε το 0-1 και μάλιστα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το εν λόγω αποτέλεσμα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα φύγει με αποτέλεσμα από το Ρέντη, οι γηπεδούχοι γύρισαν τούμπα το ματς στο φινάλε του με πρωταγωνιστή τον Χαραλαμπόγλου. Ο νεαρός ισοφάρισε στο 85' σε 1-1 και στις καθυστερήσεις με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε την ολική ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Kάπως έτσι οι Πειραιώτες έφτασαν στην κορυφή της Super League K19 και προσπέρασαν τον αιώνιο αντίπαλο τους, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Ρέτσος, Κωστούλας, Καλογερόπουλος, Τσέλα, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Προκοπίου, Σταυρόπουλος

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κατρής, Λιατίφης, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Νταμπίζας, Καλοσκάμης, Βολάκης