Οικονόμου on camera σε Παυλόπουλο - Πορτοσάλτε: «Με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς την ισοπαλία, 47 έχουμε μόνοι μας...» (vids)
i

© SS Twitter

Οικονόμου on camera σε Παυλόπουλο - Πορτοσάλτε: «Με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς την ισοπαλία, 47 έχουμε μόνοι μας...» (vids)

Sportal newsroom 18:22 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 28.02.2023

Την εκπομπή «Σήμερα» μετέτρεψαν σε... ντέρμπι οι Οικονόμου, Παυλόπουλος και Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τις αποφάσεις του Πινέιρο.

Τα πειράγματα ανάμεσα σε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς δεν φαίνεται να μένουν μόνο σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, αφού η... καζούρα μεταφέρθηκε και στον τηλεοπτικό φακό. Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, οι Δημήτρης Οικονόμου και Άλκης Παυλόπουλος είχαν έναν αντίλογο για το κυριακάτικο ντέρμπι και κάπως έτσι ξεκίνησε μία on air κόντρα.

«Κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι από το Σάββατο ο Οικονόμου έχει εξαφανιστεί. Λέω, δεν είναι αλήθεια. Και να για να δείτε ότι δεν είναι αλήθεια, δείτε τι γραβάτα φοράει. Με πράσινη γραβάτα του Παναθηναϊκού. Τυχαίο;», είπε ο Άλκης Παυλόπουλος για να του απαντήσει ο Δημήτρης Οικονόμου λέγοντας πως:

«Κοίταξε, εμένα με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς για το Χ. Πάντα με εντυπωσίαζε αυτό. Αντικειμενικά ήμασταν καλύτεροι. Δεν έκατσε το γκολ, πάει δεν έκατσε… Μας ακυρώσατε κι ένα γκολ… Εντάξει δεν πειράζει…»

Στο... παιχνίδι μπήκε και ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος με την σειρά του έσπευσε να κοροϊδέψει τον «ερυθρόλευκο» παρουσιαστή της εκπομπής και η απάντηση του δεύτερου είχε να κάνει με τα τρόπαια.

«Αυτό ακόμα δεν σας έχει φύγει από μέσα σας; Δεν καθαρίσατε; Ότι δηλαδή δεν μπορεί να κερδίζετε διαρκώς; Πόσο καιρό νομίζεις Άκη ότι κρατάει η αποτοξίνωση; Εγώ ως ΑΕΚτζης μαθημένος είμαι…», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τότε ο Δημήτρης Οικονόμου του απάντησε: «47 έχουμε… Λέμε ένα σύνθημα εμείς οι Ολυμπιακοί, ότι όσους τίτλους έχουμε πάρει μόνοι μας τους έχετε πάρει όλοι μαζί. Δεν δείχνει την υπεροχή της ομάδας;».