Οι αλλαγές του Μίτσελ με την ΑΕΚ σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μίτσελ

i

Μίτσελ/ ©Intime

Οι αλλαγές του Μίτσελ με την ΑΕΚ σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 3-0 στην «ΟΠΑΠ Αρένα» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) στη ρεβάνς του 3-0 στην «ΟΠΑΠ Αρένα» για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Η «Ένωση» έχει το μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για την ανατροπή και το... θαύμα. 

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για το αποψινό ματς και αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο. 

Κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «ερυθρόλευκων» θα καθίσει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως τώρα σε όλους τους αγώνες των Πειραιωτών στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Δεδομένου ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο «αιώνιο» ντέρμπι τη θέση του θα πάρει ο Αντρέα Ντόη. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι φαβορί να βρεθεί ο Ραμόν αντί του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Ροντινέι στο δεξί. 

Στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» θα αγωνιστεί ο Χουάνγκ ΙνΜπόμ και δίπλα του θα έχει τον Ντιαντιέ Σαμασέκου, καθώς ο Γιαν Εμβιλά τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Για τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης διεκδικούν θέση ο Πεπ Μπιέλ και ο Μάριος Βρουσάι, ενώ στη αριστερή ο Σέρχι Κανός και ο Γιώργος Μασούρας

Για την κορυφή της επίθεσης, όπως όλα δείχνουν ο Μίτσελ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Μαροκινός επιθετικός, καθώς είναι πιο έμπειρος και έχει και καλή παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ. Πίσω από τον επιθετικό θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, που κόντρα στον Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. 

Να σημειώσουμε ότι λόγω της ανείπωτης τραγωδία στα Τέμπη το πρωί της Τετάρτης (1/3) είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναβολή της αναμέτρησης.