Με Πίτερς ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη
i

Άλεξ Πίτερς/ ©Intime

Με Πίτερς ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη

Sportal newsroom 15:56 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 29.11.2022

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τρίτης (29/11) για την Κωνσταντινούπολη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές και τον Άλεκ Πίτερς.

Με παρόντα τον Άλεκ Πίτερς θα ταξιδέψει τελικά το απόγευμα της Τρίτης (29/11) για την Κωνσταντινούπολη η αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των Πειραιωτών είχε τις τελευταίες μέρες ενοχλήσεις στη δεξιά του φτέρνα, με τον Έλληνα τεχνικό μετά το πέρας της σημερινής πρωινής προπόνησης να αποφασίζει να τον συμπεριλάβει στους 13 της αποστολής του, αν και δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εξαιτίας των ενοχλήσεών του, ο Πίτερς δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού και στην Πάτρα για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Προμηθέα, μέσω του οποίου οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στη φετινή Basket League.

Πλέον η κρίσιμη μέρα για το αν ο Πίτερς θα είναι ή όχι στους 12 του Μπαρτζώκα είναι η αυριανή, δηλαδή της παραμονής του παιχνιδιού με την Αναντολού Εφές για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες θα βρεθούνε ξανά αντιμέτωπες μετά τον περσινό δραματικό ημιτελικό τους στο Final Four του Βελιγραδίου που κρίθηκε στην εκπνοή του με το τρίποντο του Μίτσιτς.

Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ρισκάρει την παρουσία του δεδομένου ότι ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα (5/11) στο ΣΕΦ.