Κλείνει Ουίλιαμς - Γκος ο Ολυμπιακός!
i

©InTime

Κλείνει Ουίλιαμς - Γκος ο Ολυμπιακός!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:37 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 26.06.2023

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal.

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον πρωταθλητή Ευρώπης Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος βρίσκεται ο Ολυμπιακός ισχυροποιώντας την περιφερειακή του γραμμή!

Ο Αμερικανός γκαρντ που έχει αγωνιστεί και τη σεζόν 2018-2019 στους «ερυθρόλευκους» πριν επιστρέψει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ (2019-2020), πιάνει ξανά λιμάνι, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν ότι μόνο τα τυπικά απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. 

Οι συζητήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη κορυφώθηκαν τα τελευταία 24ωρα και πλέον ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος είναι έτοιμος να πατήσει το παρκέ του ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός γκαρντ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και πλέον οι δυο πλευρές είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, με τα πάντα να έχουν πάρει τον δρόμο τους. 

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος Euroleague

Ο Ουίλιαμς - Γκος ήταν επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος με το ξεκίνημα του επόμενου μήνα θα συναντηθεί με τους Αδελφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να μιλήσουν για την παραμονή του στον Πειραιά

Στον τελικό της Euroleague ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος ήταν κομβικός στην ανατροπή της Ρεάλ και για την κατάκτηση του τίτλου στο Κάουνας, πληγώνοντας έτσι τους Πειραιώτες, με τους οποίους θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου στο Βερολίνο

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:28 - 26.06.2023

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στο τοπ επίπεδο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ακόμα και σε περίπτωση φυγής του Βεζένκοφ, θα κινηθεί για παίκτη από το πάνω ράφι!

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος την περασμένη σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, είχε 7,4 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ μέσο όρο στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έτσι συνεχίζει τον σχεδιασμό του, όμως πρώτα θα τελειώσει με τις ανανεώσεις των Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου, αλλά και την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ, πριν κινηθεί για την απόκτηση άλλου αθλητή.