Ο Άρης κρατάει τον Χρηστίδη και θέλει τον Περσίδη!
i

©InTime

Ο Άρης κρατάει τον Χρηστίδη και θέλει τον Περσίδη!

Sportal newsroom 18:11 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 26.06.2023

Ο Άρης αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Χρηστίδη και έει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Περσίδη

Στον ελληνικό κορμό φαίνεται πως έχει ρίξει το βάρος ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης, ενόψει της νέας σεζόν. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» σύμφωνα με πληροφορίες έχει «ανάψει» το «πράσινο φως» για την παραμονή του Βασίλη Χρηστίδη.

Ο 25χρονος σέντερ είχε μια θετική παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό τον λόγο ο Καστρίτης θέλει να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό.

Οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα, προκειμένου να προχωρήσουν στην επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας τους.

Στο μεταξύ, όσον αφορά την ενίσχυση οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νίκου Περσίδη. Ο 28χρονος φόργουορντ που είχε μια θετική παρουσία στο Περιστέρι θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή για την περιφέρεια. Σκληρός αμυντικός που μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά, είναι δυο στοιχεία που απαιτούνται, προκειμένου να υποστηριχθεί η φιλοσοφία του Γιάννη Καστρίτη.

Με την ανανέωση του Βασίλη Τολιόπουλου, την προοπτική παραμονής του Βασίλη Χρηστίδη, αλλά και το ενδιαφέρον για τον Νίκο Περσίδη δημιουργείται ένας πυρήνας ελλήνων παικτών που είναι ισχυρός και αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα «χτιστεί» ο νέος Άρης.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται να βιάζεται για τις επόμενες κινήσεις και ειδικά για τους ξένους παίκτες, καθώς σύντομα θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα της συμμετοχής στο Eurocup. Εάν οι «κίτρινοι» πάρουν το «Ο.Κ.» για να αγωνιστούν, τότε θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν καλύτερους ξένους σε σχέση με εκείνους που θα επιλεγούν εάν δεν μπορέσουν να παίξουν στην Ευρώπη.