Σιλντς και Αρμάνι μαζί μέχρι το 2026

Σαβόν Σιλντς

i

Σαβόν Σιλντς / Olimpia Milano

Σιλντς και Αρμάνι μαζί μέχρι το 2026

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:58 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 26.06.2023

Ο Σαβόν Σιλντς είναι και επίσημα παίκτης της Ατμάνι Μιλάνο μέχρι και το 2026, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για άλλα 3 χρόνια.

Ο Σαβόν Σιλντς δεν το κουνάει από το Μιλάνο με τίποτα!

Ο Δανός φόργουορντ παρέμεινε στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς εκείνος και η ιταλική ομάδα συμφώνησαν και θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για άλλα 3 χρόνια, με το νέο συμβόλαιο του παίκτη να έχει διάρκεια μέχρι το 2026.

Ο Σαβόν Σιλντς εδώ και καιρό είχε κάτσει να συζητήσει με την πλευρά της Αρμάνι, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και να ανανεώνουν έτσι την συνεργασία τους.

Ο παίκτης φέτος αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και αγωνίστηκε μόλις σε δέκα παιχνίδια της Euroleague, όμως η ποιότητά του είναι δεδομένη, με τους Ιταλούς να μην τον αφήνουν να φύγει.

Φέτος στην Euroleague ο Σιλντς είχε 8.2 πόντους μέσο όρο, ενώ μοίραζε και 2.2 ασίστ. Η Αρμάνι κάνει από τώρα τις κινήσεις της για το μέλλον, έχοντας ως στόχο την επαναφορά της στην ευρωπαϊκή ελίτ. Η ομάδα έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον κόουτς Μεσίνα, ο οποίος θα προσπαθήσει να την επαναφέρει αρχικά στα playoffs της Euroleague και γιατί όχι και στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Από εκεί και πέρα η Αρμάνι θέλει να δυναμώσει στον «άσσο», είτε με τον Κώστα Σλούκα, είτε με τον Ντάριους Τόμπσον, υποθέσεις που εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός, με το… πόκερ να αναμένεται σκληρό σε κάθε περίπτωση.

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:28 - 26.06.2023

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στο τοπ επίπεδο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ακόμα και σε περίπτωση φυγής του Βεζένκοφ, θα κινηθεί για παίκτη από το πάνω ράφι!

Η ανάρτηση της Αρμάνι Μιλάνο για το νέο συμβόλαιο του Σαβόν Σιλντς με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα: