Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μπάρον στην Αρμάνι Μιλάνο

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μπάρον στην Αρμάνι Μιλάνο

Χρήστος Τσάλτας 14:08 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 25.06.2023

Ο Μπίλι Μπάρον πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει έναν τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στο ξεκίνημα της σεζόν 2023-24.

Η Αρμάνι Μιλάνο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, έπειτα από μια συγκλονιστική σειρά τελικών κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, που κρίθηκε στα επτά παιχνίδια. η ομάδα του Έτορε Μεσίνα με την επιτυχία αυτή έφτασε τα 30 πρωταθλήματα στην ιστορία της, ράβοντας τέταρτο αστέρι στη φανέλα.

Παρ' όλα αυτά, η σειρά δεν πέρασε τόσο ανώδυνα για τους «κόκκινους», καθώς ένας από τους πιο σημαντικούς και σταθερούς παίκτες τους στη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Ο οποίος όμως δεν το έβαλε κάτω, έσφιξε τα δόντια και έπαιξε μέχρι το φινάλε, δείχνοντας το δρόμο στους συμπαίκτες του στη σειρά των τελικών.

Ο Μπίλι Μπάρον έπαιζε με ενοχλήσεις στον αγκώνα, ωστόσο έσφιξε τα δόντια, προκειμένου να είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στην πορεία κατάκτησης τίτλου, όπως και συνέβη.

Λίγες μέρες μετά την σειρά των τελικών, ο Μπάρον πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό του αγκώνα, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να επιστρέψει άμεσα στο 100%. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και πλέον ο Αμερικανός σουτέρ ξεκινάει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην Αρμάνι Μιλάνο υπολογίζουν την επιστροφή του με την έναρξη της ερχόμενης σεζόν,,κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να χάσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ιταλίας. Ωστόσο θα έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αγκώνα και θα είναι έτοιμος στα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν σε Ιταλία και Euroleague, οπου οι «κόκκινοι» θέλουν να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή.

Ο Αμερικανός άσος ήταν εκείνος που... κουβάλησε την ιταλική ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν, όταν και κράτησε επιθετικά την ομάδα του, κόντρα σε ατυχίες και ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάτι που εκτίμησαν ο Έτορε Μεσίνα και οι συνεργάτες του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τον Μπάρον να δίνει τον τόνο στην ομάδα του.