Παίρνει τον Κρις Κόφεϊ ο Προμηθέας

Κρις Κόφεϊ

i

@Intime

Παίρνει τον Κρις Κόφεϊ ο Προμηθέας

Χρήστος Τσάλτας 15:14 - 26.06.2023

Έτοιμος για το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα της νέας σεζόν είναι ο Προμηθέας, που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κρις Κόφεϊ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Προμηθέας έχει θέσει επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα της νέας σεζόν. Η πολιτική της ομάδας της Πάτρας είναι ξεκάθαρη ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του να θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα σε στέρεη βάση όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Οι Πατρινοί έχουν ξεκάθαρο πλάνο, θέλοντας ταυτόχρονα να έχουν ένα γεμάτο και ανταγωνιστικό ρόστερ. Και στο πλάνο της νέας σεζόν έχει θέση και ένας παίκτης που τον ξέρει καλά ο Έλληνας κόουτς από τη συνύπαρξή τους την περασμένη σεζόν στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Κρις Κόφεϊ αναμένεται να είναι το πρώτο χτύπημα των Πατρινών για τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του, αλλά και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ, κάτι που ξεχώρισαν και εκτίμησαν και οι άνθρωποι του Προμηθέα. Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σημαντικά και δεν αποκλείεται το deal να ολοκληρωθεί άμεσα, με τον Κόφεϊ να συνεχίζει δεύτερη σεζόν στην χώρα μας, αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό του Προμηθέα.

Κρις Κόφι @Intime

Την σεζόν 2022-23 βρέθηκε στη Ρόδο, αγωνιζόμενος στον Κολοσσό και σε 17 παιχνίδια είχε 9,1 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, και 52,2% στα δίποντα, κερδίζοντας πολλές μάχες κοντά στο καλάθι απέναντι στους αντιπάλους του.

Με την κίνηση αυτή οι Πατρινοί ετοιμάζονται να κάνουν... σεφτέ στα μεταγραφικά για τη νέα σεζόν, με έναν παίκτη που έχει το potential να βοηθήσει τόσο στην Basket League, όσο και στο BCL της νέας σεζόν, στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα της Πάτρας, αλλάζοντας ευρωπαίκή διοργάνωση.