Αποσύρει τη δήλωση συμμετοχής στο BCL ο Κολοσσός, θέλει τον Κολοβέρο!
i

©InTime

Αποσύρει τη δήλωση συμμετοχής στο BCL ο Κολοσσός, θέλει τον Κολοβέρο!

Γιάννης Πάλλας 17:22 - 26.06.2023

Ο Κολοσσός κάνει πίσω τελικά και δεν υποστηρίζει τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League με έδρα την Πάτρα, ενώ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Ιωσήφ Κολοβέρο

Παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Κολοσσός για να παίξει στην Ευρώπη μέσα από τα προκριματικά στο Basketball Champions League, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έκανε τελικά πίσω.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Ρόδου είχαν κάνει αρκετές συζητήσεις και είχαν καταλήξει να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο του Προμηθέα, το «Δ. Τόφαλος» και όχι κάποιο στην Αττική. Όμως, φαίνεται ότι τελικά είδαν ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το εγχείρημα με την μετακίνηση της ομάδας εκτός Ρόδου για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πλέον αποφάσισαν να μην υποστηρίξουν την δήλωση συμμετοχής στο BCL.

Ενήμερος για την εξέλιξη αυτή είναι και ο προπονητής της ομάδας Κούρο Σεγκούρα, ο οποίος αναμένεται στη Ρόδο τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συζητήσει για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι σε συνεχείς επικοινωνίες με τους ιθύνοντες του συλλόγου, ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ουσιαστικά, οι «θαλασσί» θα δημιουργήσουν μια ομάδα από σχεδόν μηδενική βάση, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες έχουν αποχωρήσει.

Ο Κολοσσός θα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα με κυρίαρχο εκείνο του προπονητή, όπου ο Κούρο Σεγκούρα θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το πλάνο του προσδίδοντας τη δική του φιλοσοφία.

Στα μεταγραφικά, ο Ιωσήφ Κολοβέρος που έκανε μια πολύ καλή σεζόν με το Λαύριο αποτελεί μια βασική επιλογή του Σεγκούρα για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Ο 20χρονος γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, αλλά ο Κολοσσός φαίνεται πως είναι πιο κοντά στην απόκτηση του.