Άλλη μία «καλημέρα» του Ολυμπιακού, την επομένη της επιτυχίας στο ΟΑΚΑ (vid)
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Άλλη μία «καλημέρα» του Ολυμπιακού, την επομένη της επιτυχίας στο ΟΑΚΑ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:23 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 07.10.2023

Με μία κεφάτη ανάρτηση καλωσόρισε το Σάββατο (7/10) ο Ολυμπιακός, που αφού ευχήθηκε καλημέρα μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα και τη... σερβίρισε με ένα πανηγυρικό video στιγμιότυπο του Μιλουτίνοφ και του Σίκμα από τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague.

H ήλιος βγήκε ο διαχειριστής των κοινωνικών δικτύων του Ολυμπιακού ξύπνησε, έφτιαξε καφέ και όπως συνηθίζει ευχήθηκε στο κοινό και στους διαδικτυακούς του φίλους «καλημέρα»! Ήταν η μέρα (Σάββατο 7/10) που ξημέρωσε έπειτα από τη μεγάλη νίκη των «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της EuroLeague και μοιραία στον Πειραιά είχε περισσότεροι... λιακάδα απ' ότι στην υπόλοιπη Aττική. 

Πέραν από την ευχή, ο @Olympiacos_BC συνόδευσε την ανάρτηση με ένα πανηγυρικό στιγμιότυπο που αρχικά έδειχνε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και το πλάνο κατέληγε στον Λουκ Σίκμα. Ήταν το αποτέλεσμα της εντυπωσιακής φάσης που είχε προηγηθεί με τον Σέρβο σέντερ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος είχε καρφώσει δυναμικά στο πρόσωπο του Ματίας Λεσόρ. Αυτό άλλωστε, ήταν -μακράν του δευτέρου- το highlight της βραδιάς με έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα. 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού -ο Πίτερς και ο Ουόκαπ έβαλαν τους περισσότερους (17). Δεν ήταν ούτε καν ο τρίτος, αφού Ουίλιαμς-Γκος σταμάτησε στους 16 πόντους και εκείνος είχε 15. Μόνο που η παρουσία του στο παρκέ ήταν κυριαρχική και ο ρόλος του κομβικός, ειδικά από τη στιγμή που ο Μουσταφά Φαλ δεν ήταν διαθέσιμος με πρόβλημα στο πόδι. 

Αποθέωση μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν με συνθήματα και πυρσούς την αποστολή στο ΣΕΦ (vid)
EUROLEAGUE

02:09 - 07.10.2023

Αποθέωση μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν με συνθήματα και πυρσούς την αποστολή στο ΣΕΦ (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της Euroleague και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά επεφύλασσαν ξεχωριστή υποδοχή στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του στο ΣΕΦ.

Ο Σέρβος πέραν την παραγωγή του στην επίθεση (6/12 σουτ, 3/3 βολές), είχε και 7 ριμπάουντ και δύο μπλοκ. Το πιο εντυπωσιακό στοιχεία πάντως, όσον αφορά στο άτομό του ήταν πως έμεινε στο παρκέ για 35'34΄΄ και σε όλα ήταν μάχιμος, φρέσκος και δημιουργικός.