Ο Μουστάφα Φαλ στο Sportal Euroleague Show: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια» (vid)

Μουσταφά Φαλ

Ο Μουστάφα Φαλ στο Sportal Euroleague Show: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:34 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 12.12.2023

Απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια ήταν ο Μουστάφα Φαλ μιλώντας στο Sportal Euroleague Show.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά «λύγισε» από τους Ισπανούς (75-74) και υποχώρησε στη βαθμολογία.

Ο Μουστάφα Φαλ ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης με τους Ισπανούς. O σέντερ των Πειραιωτών σημείωσε 10 πόντους με 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο Γάλλος μίλησε στην κάμερα του Sportal Euroleague Show και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δείχνει μεγαλύτερη συνέχεια.

«Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια. Κάναμε ένα τραγικό δεύτερο δεκάλεπτο και ένα κακό τελείωμα στην πρώτη περίοδο. Κάθε φορά που ήμασταν κοντά, η Μπασκόνια είχε απάντηση.

Ο Μονέκε είχε πολύ καλή απόδοση. Έκανε τα πάντα την ώρα που ήταν στο παρκέ. Απαγορεύεται σε τέτοιες ομάδες να τους επιτρέπεις να βρίσκουν ρυθμό», σημείωσε ο Φαλ.

«Το σημαντικό είναι να παίρνει τη νίκη η ομάδα. Ήταν μία καλή εμφάνιση από εμένα αλλά αυτό δεν έχει σημασία», σχολίασε για την απόδοσή του ο Γάλλος σέντερ.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της ημέρας

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!