Με Τάρικ Μπλακ η προπόνηση του Ολυμπιακού

Ταρίκ Μπλακ

i

© Intime

Με Τάρικ Μπλακ η προπόνηση του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:11 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 31.05.2023

Ο Ολυμπιακός θα έχει στην διάθεσή του, όπως όλα δείχνουν, τον Τάρικ Μπλακ, με τον Αμερικανό να βγάζει μέρος της προπόνησης και να αρχίζει να... γκαζώνει ενόψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα τα νέα στον Ολυμπιακό, με τον Τάρικ Μπλακ να βγάζει μέρος της προπόνησης την Τετάρτη (31/5) στο ΣΕΦ. 

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ένα αιμάτωμα στο γόνατο, το οποίο επηρέασε την απόδοσή του και στο Final 4 του Κάουνας, ενώ τον άφησε εκτός και από το δεύτερο και τρίτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Φάκελος Μιλουτίνοφ: Η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά δεδομένα και το επόμενο ραντεβού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:10 - 29.05.2023

Φάκελος Μιλουτίνοφ: Η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά δεδομένα και το επόμενο ραντεβού

Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ είχαν μια πρώτη επαφή, με τις δύο πλευρές να μην φτάνουν ακόμα σε συμφωνία, αλλά να υπάρχει πολύ καλή διάθεση ενόψει της συνέχειας, η οποία όμως θα έρθει μετά τους τελικούς.

Με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Λιθουανία ο Τάρικ Μπλακ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και πλέον δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημά του, με όλα να δείχνουν ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ενόψει τελικών. 

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα είναι και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς, ο Τάρικ Μπλακ έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι του με την Ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 21 πόντους, με 7/8 δίποντα και 7/7 βολές, στη νίκη των Πειραιωτών με 81-73 για την 32η αγωνιστική Euroleague. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να έχει στην διάθεσή του τον Αμερικανό, ο οποίος έχει δεδομένη ποιότητα και κόντρα στα μεγάλα κορμιά της ομάδας του Χρήστου Σερέλη μπορεί να κάνει σημαντική ζημιά.

Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε πως έχει αποφασίσει να παίξει με 3 σέντερ στα Playoffs (Μουστάφα Φαλ, Τάρικ Μπλακ, Τζοέλ Μπόλομποϊ), με τον Αϊζάια Κάνααν να είναι ο ξένος που έμεινε εκτός ελληνικού ρόστερ. Εκτός των 3 ψηλών, ο Ολυμπιακός έχει επίσης τους Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς και Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος δεν μπορούσε να δηλωθεί ως Έλληνας την εποχή που έληγε η διορία, κατάσταση που ανάγκασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήσει εκτός τον Κάνααν