Μπαρτζώκας: «Σε παιχνίδι με τόσες επαφές ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14»
i

©InTime

Μπαρτζώκας: «Σε παιχνίδι με τόσες επαφές ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14»

Sportal newsroom 23:47 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 22.01.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο θέμα των επαφών, των φάουλ και των περισσότερων βολών που εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός AKTOR

Την απορία του εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, για τις επαφές και τα 15 φάουλ των «πρασίνων», αλλά και τις ελεύθερες βολές που ήταν 31-14 για τις δυο ομάδες στο ΟΑΚΑ.

«Ένα ωραίο παιχνίδι, αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός AKTOR το οδήγησε αν δεν κάνω λάθος σε όλο το σαραντάλεπτο, έπαιξε με αυτοπεποίθηση, σκόραρε πολύ από την αρχή, δύσκολα αλλά αποφασιστικά καλάθια. Εμείς ισορροπήσαμε δυο-τρεις φορές και είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε αν ο Γουίλιαμς-Γκος έβαζε το καλάθι και είχε και τη βολή. Η απουσία του Φαλ είναι πολύ σημαντική, χτύπησε κι ο Μιλουτίνοφ, βγήκε με πέντε φάουλ κι ο Πετρούσεβ οπότε παίξαμε αδόκιμα. Επιλέξαμε μια διαφορετική άμυνα που μας έδωσε πράγματα» υποστήριξε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Μου προκαλεί εντύπωση ότι σε ένα παιχνίδι τέτοιο, με τόσες πολλές επαφές, με φιζικάλιτι, ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14. Θα πρέπει να αναλύσουμε το βίντεο, να δούμε τι θα κάνουμε καλύτερα, να μην κάνουμε τόσα φάουλ, ίσως να οδηγούμε τον αντίπαλο σε περισσότερα γιατί αυτή η διαφορά ήταν καθοριστική. Δεν μπορώ να κρατάω ό,τι με συμφέρει, αυτή τη στιγμή έχουμε σοβαρά θέματα, οι δύο ψηλοί μας είναι τραυματίες».

Αταμάν: «Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:27 - 22.01.2024

Αταμάν: «Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»

Πανευτυχής ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για τη 15η αγωνιστική της Basket League. Ο Τούρκος χαρακτήρισε τους πράσινους καλύτερη ομάδα από τους Πειραιώτες, ενώ στάθηκε στην απόδοση του Καλαϊτζάκη.

Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατέληξε: «Η EuroLeague είναι αδυσώπητη, είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε κερδίσει πάρα πολλές φορές εδώ τα τελευταία χρόνια. Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες απόψε, υπήρχαν κάποιοι που υστέρησαν χωρίς να θέλω να τους κατηγορήσω. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει, πρέπει να έχουμε περισσότερους παίκτες σε καλή βραδιά. Ήμουν σαφής για τα φάουλ και για τις βολές. Παρόλο που γράφετε συνέχεια ότι δεν το πάω καλά με τις συνεντεύξεις, τα ελληνικά μου είναι πάρα πολύ καλά. Ήμουν σαφέστατος σε ό,τι είπα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο Ναν, ήταν μία σημαντική μεταγραφή που τους έδωσε ώθηση, αλλά είναι δυνατός σε όλες τις θέσεις».