Ο Παπανικολάου ήπιε τον καφέ του παρέα με το Κύπελλο
i

Ο Κώστας Παπανικολάου / © Olympiacos B.C.

Ο Παπανικολάου ήπιε τον καφέ του παρέα με το Κύπελλο

Sportal newsroom 15:16 - 20.02.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου απόλαυσε τον πρωινό του καφέ μαζί με το Κύπελλο, που κατέκτησε ο Ολυμπιακός επικρατώντας του Περιστερίου στο Final 8.

Κυπελλούχος Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη φορά στέφθηκε ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε στον τελικό του Final 8 του Περιστερίου με σκορ 85-57.

Έτσι, οι Πειραιώτες έβαλαν στο παλμαρέ τους το 11ο Κύπελλο της ιστορίας του και λίγο πριν ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής, ο Κώστας Παπανικολάου το απόλαυσε με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήπιε τον πρωινό καφέ αγκαλιά με το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Το γλέντι στο Ηράκλειο και το ζεϊμπέκικο του Λαρεντζάκη

Μετά τον θρίαμβο στην Κρήτη, σύσσωμη η ομάδα με τους προέδρους και το προπονητικό επιτελείο διασκέδασαν σε μαγαζί στην πόλη της Κρήτης, εκεί όπου ο ύμνος του Ολυμπιακού είχε την... τιμητική του!

Μάλιστα, λίγο μετά, σειρά πήραν οι χοροί και οι... στροφές, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο και τους συμπαίκτες του να χτυπούν παλαμάκια και να τραγουδούν μαζί του.

Όλα αυτά βέβαια ο Ολυμπιακός τα αφήνει πίσω, με την αποστολή να επιστρέφει σήμερα (Δευτέρα 20/2) στην Αθήνα και από αύριο να ξεκινά προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με την Βαλένθια (24/2) για την Euroleague.