Ο Πίτερς στο Sportal: «Χάσαμε έναν τίτλο, δεν έχει σημασία η απόδοση μου»

Ο Πίτερς στο Sportal: «Χάσαμε έναν τίτλο, δεν έχει σημασία η απόδοση μου»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:51 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 29.05.2024

Ο Άλεκ Πίτερς που ήταν ο κορυφαίος παίκτης (23 πόντους-10 ριμπάουντ) του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ, χαρακτήρισε καταστροφικό το πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός έκανε συγκλονιστική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετή απέναντι στη Ρεάλ, που πήρε μια μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και τη διατήρησε ως το τέλος του ημιτελικού του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρολεύκων» καθώς τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, αποτελώντας το «θεμέλιο λίθο» της μεγάλης ανατροπής που επιχείρησε η ελληνική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

«Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει καταπληκτικά όλη τη σεζόν ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για μας ήταν καταστροφικό το πρώτο 10λεπτο, αλλά και συνολικά το πρώτο ημίχρονο» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση, καθώς ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρολεύκων» απέναντι στη Ρεάλ, παρατήρησε: «Χάσαμε έναν τίτλο, δεν έχει σημασία η προσωπική μου απόδοση. Στενοχωρεί αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Όσο για τη συνέχεια, ο Άλεκ Πίτερς, υπογράμμισε: «Πλέον έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για την 3η θέση την Κυριακή. Δεν ξέρουμε για πιο λόγο γίνονται αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να προσέξουμε και πρώτα απ’ όλα να μην τραυματιστούμε».

Τέλος, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας που στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την ομάδα.

«Γι’ αυτούς τους οπαδούς θα παίξουμε την Κυριακή, ήταν καταπληκτικοί όλη τη σεζόν, μας στήριξαν σε όλη την πορεία μας στην Euroleague» κατέληξε.