Οι 56 πόντοι και τα 9 τρίποντα της Ρεάλ στο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό - Ρεκόρ στην ιστορία των Final Four! (vids)

Οι 56 πόντοι και τα 9 τρίποντα της Ρεάλ στο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό - Ρεκόρ στην ιστορία των Final Four! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 23:42 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 29.05.2024

Η επιθετική παραγωγή της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο μέρος του ημιτελικού της Euroleague με τον Ολυμπιακό, αποτελεί το νέο μεγάλο ρεκόρ στα χρονικά των Final Four. Καμία ομάδα δεν έχει βάλει περισσότερους, ενώ το ίδιο συνέβη (ρεκόρ) και με τα τρίποντα των Ισπανών

Στην πρώτη περίοδο, η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε 28 πόντους στον Ολυμπιακού. Και άλλους τόσους πρόσθεσε στη... συλλογή της στην δεύτερη περίοδο. Πράγμα που σημαίνει ότι στο σύνολο του πρώτου ημιχρόνου η Βασίλισσα σημείωσε 56 πόντους, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ επιθετικής παραγωγής στην ιστορία της Euroleague.

Σε αυτή την πορεία οι Ισπανοί είχαν συνολικά 9/13 τρίποντα, που επίσης διαμόρφωσαν μία ιστορική επίδοση. Ποτέ ξανά δεν είχαν μπει πάνω από έξι στο πρώτο ημίχρονο στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Μάριο Χεζόνια είχε βάλει τα τρία από αυτά!

Γενικά η Ρεάλ ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα του αγώνα, δημιούργησε συνθήκες άνεσης κινήσεων από μέρους της και μάλιστα προηγήθηκε ακόμα και με 25 πόντους διαφορά. Ένα λεπτό και 13 δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους το σκορ ήταν 54-29.

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο με Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!