Ένα μήνα έξω ο Γκος - Οι αγώνες που θα απουσιάσει

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

i

©Intime

Ένα μήνα έξω ο Γκος - Οι αγώνες που θα απουσιάσει

Νίκος Καλαμπάκας 17:29 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 15.11.2023

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος τέθηκε νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα αφού έχει υποστεί θλάση στο δεξί πόδι και ο Ολυμπιακός καλείται να «ζήσει» ξανά χωρίς έναν κομβικό του παίκτη. Διαβάστε παρακάτω από ποια παιχνίδια θα απουσιάσει ο γκαρντ από τις ΗΠΑ.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος ήταν ο μεγάλος άτυχος στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο Βελιγράδι, αφού αποχώρησε από το παρκέ έπειτα από τραυματισμό και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι.

Αυτό σημαίνει ότι ο γκαρντ από τις ΗΠΑ μπαίνει στα... πιτς για τουλάχιστον ένα μήνα, αφού αυτή είναι η διάρκεια που χρειάζεται κάποιος ώστε να αποθεραπευτεί από τέτοιου είδους τραυματισμό.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει μάθει να... ζει με τις απουσίες, αφού η ομάδα του Πειραιά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα πλήρης σε κανένα από τα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει. Η λίστα των τραυματιών συνεχώς μεγαλώνει και ο κόουτς Μπαρτζώκας καλείται ξανά να πορευτεί δίχως βασικά του «εργαλεία» και να βρει λύσεις σε ένα χρονικό διάστημα που η ομάδα του έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις, αφού ο Ολυμπιακός θα δώσει σε αυτό το διάστημα εννέα αγώνες για την Euroleague και τη Basket League.

Τα παιχνίδια στα οποία θα απουσιάσει ο Γκος:

Ολυμπιακός–Ερυθρός Αστέρας (16/11)

Μαρούσι-Ολυμπιακός (19/11)

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας (24/11)

Ολυμπιακός-Περιστέρι (27/11)

Μονακό-Ολυμπιακός (30/11)

Λαύριο-Ολυμπιακός (2/12)

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης (5/12)

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου (8/12)

Καρδίτσα-Ολυμπιακός (δεν έχει οριστεί)

Ολυμπιακός-Βαλένθια (15/12)

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!