Αυτοί σφυρίζουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές

Κώστας Παπανικολάου

i

Photo by Vincenzo Del Negro / Euroleague Basketball via Getty Images

Αυτοί σφυρίζουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:30 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 25.10.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές για την 5η αγωνιστική της Euroleague (26/10, 22:00) και η διοργανώτρια αρχή όρισε διαιτητές, αλλά και κομισάριους της αναμέτρησης.

Με στόχο την τρίτη νίκη του στην Euroleague ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Αναντολού Εφές, στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μετά τη νίκη κόντρα στην Παρτίζαν, στην παράταση, την 4η αγωνιστική και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας, με την Εφές να έρχεται... ανεβασμένη μετά τις νίκες στην «διαβολοβδομάδα». Η ομάδα του Ερντέμ Τσαν έχει το ίδιο ρεκόρ στη διοργάνωση με τους Πειραιώτες, μετρώντας 2 νίκες και 2 ήττες.

Ενόψει του αγώνα στο φαληρικό στάδιο η Euroleague όρισε την διαιτητική τριάδα που θα βρεθεί στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης. Πρόκειται για τους Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Μεχντί Ντιφαλά και Μίλος Κολιένσιτς, οι οποίοι θα σφυρίξουν την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα μια νίκη στη φετινή διοργάνωση, απέναντι στην δις κάτοχο της Euroleague, που με τον Ερντέμ Τσαν στην άκρη του πάγκου της κάνει νέο ξεκίνημα την φετινή σεζόν.