Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

ΜακΚίσικ - Σίκμα - Μπραζντέικις

i

© Intime

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:55 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 25.10.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όμως μια αγγλική ιστοσελίδα τα έκανε... όλα λάθος και μπέρδεψε την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Μπάσκετ και ποδόσφαιρο... έγιναν ένα για την ιστοσελίδα «The Standard», η οποία τα έκανε μπάχαλο, προσπαθώντας να γράψει ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στην προσπάθειά της να κάνει κομμάτι για της απουσίες του Ολυμπιακού, η αγγλική ιστοσελίδα βρήκε τις απουσίες του... μπασκετικού Ολυμπιακού και μάλιστα από την περασμένη εβδομάδα, με τους Άγγλους να μην το παίρνουν χαμπάρι και να κάνουν κανονικά κομμάτι με αυτή τη βάση. 

«Οι οικοδεσπότες έχουν πληγεί από τους τραυματισμούς τελευταία. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν θα επιστρέψει πριν τον Νοέμβριο, ενώ οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μουστάφα Φαλ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και Λουκ Σίκμα είναι όλοι εκτός», αναφέρει το δημοσίευμα της «The Standard».

Ολυμπιακός - Παρτίζαν ©Intime

Με λίγα λόγια έγραψαν λάθος τα αθλήματα, καθώς... κανείς από τους παραπάνω δεν παίζει ποδόσφαιρο (τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε, γιατί οι Άγγλοι θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε), ενώ από τους προαναφερθέντες μόνοι οι ΜακΚίσικ και Σίκμα είναι πραγματικά εκτός. 

Στα... μπασκετικά, εκτός παραμένει ο ΜακΚίσικ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σίκμα και Κάνααν. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, εκτός θα είναι ο Ντόι και ο Φρέιρε, ενώ ο Έσε είναι αμφίβολος. 

Σίκμα και Κάνααν δεν προπονήθηκαν, αμφίβολοι για το ματς με την Εφές
EUROLEAGUE

14:00 - 24.10.2023

Σίκμα και Κάνααν δεν προπονήθηκαν, αμφίβολοι για το ματς με την Εφές

Ο Λουκ Σίκμα κι ο Αϊζάια Κάνααν δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (24/10) και ως εκ τούτου είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές (26/10, 22:00) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της EuroLeague. Εκτός παραμένει κι ο Σακίλ ΜακΚίσικ.