Ουόκαπ και Σίκμα διδάσκουν την τέχνη της πάσας (vid)

Τόμας Ουόκαπ & Λουκ Σίκμα

i

© Intime

Ουόκαπ και Σίκμα διδάσκουν την τέχνη της πάσας (vid)

Οι Τόμας Ουόκαπ και Λουκ Σίκμα μοιράστηκαν με το κοινό της Euroleague τα... μυστικά τους για μια καλή πάσα, δίνοντας αρκετά «τιπς» που μπορούν να φανούν χρήσιμα στους εκκολαπτόμενους επαγγελματίες του αύριο.

Ο Τόμας Ουόκαπ και ο Λουκ Σίκμα στάθηκαν μπροστά στην κάμερα της Euroleague και μοιράστηκαν με τον κόσμο τα μυστικά για μια καλή πάσα στο σύγχρονο μπάσκετ. 

«Γιατί, ποιος και πού» είναι τα βασικά ερωτήματα που «ψάχνει» σε μια πάσα ο Τόμας Ουόκαπ. Από την άλλη για τον Λουκ Σίκμα σημασία έχουν τα «τάιμινγκ, χώρος και ρυθμός».

Φυσικά δεν έλειψαν και τα «μαθήματα». Ο Ουόκαπ έδειξε την σκαστή πάσα, την πάσα στήθους και την πάσα με χουκ, ενώ οι αντίστοιχες κινήσεις του Λουκ Σίκμα ήταν πιο «φαντεζί».

Σκαστή πάσα ανάμεσα στα πόδια, πάσα πίσω από την πλάτη και πάσα με τον αγκώνα, κίνηση που είδαμε πρώτη φορά από τον Τζέισον Ουίλιαμς στους Σακραμέντο Κινγκς.

Το βίντεο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μας παρουσιάζεται η οπτική ενός παίκτη που έχει δώσει μεγάλη έμφαση στα βασικά του μπάσκετ, τον Τόμας Ουόκαπ, αλλά και ενός που δεν «φοβάται» το λάθος και του αρέσουν οι εντυπωσιακές ασίστ, τον Λουκ Σίκμα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα βίντεο μόλις 2 λεπτών και 45 δευτερολέπτων, στο οποίο όμως οι δύο παίκτες μοιράζονται με το κοινό αρκετά «μυστικά» για μια καλή πάσα, τα οποία ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει όπως του ταιριάζει καλύτερα.

Το βίντεο της Euroleague με Λουκ Σίκμα και Τόμας Ουόκαπ:

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης