Η 12άδα του Ολυμπιακού για τον τέταρτο τελικό

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Η 12άδα του Ολυμπιακού για τον τέταρτο τελικό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:30 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 12.06.2024

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο ΣΕΦ, ακριβώς όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή με τους κλασσικούς 12 παίκτες, καθώς, από τη στιγμή που ο Μουσταφά Φαλ είναι εκτός λόγω τραυματισμού, τα κουκιά είναι... μετρημένα για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League, με τους Ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι για ακόμη ένα μεγάλο ματς, με στόχο να κάνουν το 3-1 και να κατακτήσουν ακόμα ένα νταμπλ, το τρίτο συνεχόμενο.

Όπως είναι λογικό βάσει των τελευταίων δεδομένων, ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει κάποια αλλαγή στην 12άδα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού άλλωστε οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Ο Μουσταφά Φαλ είναι εκτός δράσης, λόγω του κατάγματός του στο πόδι, γεγονός που περιορίζει τις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τη σύνθεση της 12άδας, ενώ οι Μόουζες ΡάιτΛουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό ρόστερ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο παρκέ με τους… γνωστούς 12 «πολεμιστές» του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν προέβη σε καμία αλλαγή στη σύνθεση της 12άδας του ενόψει του τζάμπολ του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού για τον τέταρτο τελικό:

ΟυόκαπΟυίλιαμς–ΓκοςΚάναανΛούντζηςΛαρεντζάκηςΜήτρου–ΛονγκΠαπανικολάουΠίτερςΠετρούσεφΜιλουτίνοφΤανούληςΜακΚίσικ

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών