Χωρίς Μπραζντέικις ο Ολυμπιακός απέναντι στο Περιστέρι

Ίγκνας Μπραζντέικις

i

© Intime

Χωρίς Μπραζντέικις ο Ολυμπιακός απέναντι στο Περιστέρι

Νίκος Καλαμπάκας 16:53 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 16.02.2024

Διαβάστε με ποια 12αδα κατεβάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση των προημιτελικών του Final 8 απέναντι στο Περιστέρι.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ο παίκτης που κόπηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη 12αδα του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη... μάχη του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου σήμερα, Παρασκευή 16/2 θα τεθεί αντιμέτωπος με το Περιστέρι.

Ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Λιθουανό φόργουορντ, Ίγκνας Μπραζντέικις, προκειμένου να έχει στη διάθεσή του την τετράδα των ψηλών του.

Αυτό σημαίνει ότι Γκος, Κάνααν, Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ και Φαλ θα είναι η εξάδα των ξένων παικτών που θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ο κορυφαίος προπονητής της Euroleague τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου τη 2η αγωνιστική ημέρα της διοργάνωσης. Η τελική φάση του Κυ[έλλου ξεκίνησε την Πέμπτη 15/2 με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ - Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ - Άρη. 

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά «τσέκαραν» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, που αύριο, 17/2 θα κοντραριστούν μεταξύ τους στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι  θα προκύψει από τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Περιστέρι και Πανιώνιος - Προμηθέας που θα διεξαχθούν σήμερα, 16/2.