Η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς στο νικηφόρο σουτ του Γιουλ (vid)

Η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς

i

© Printscreen

Η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς στο νικηφόρο σουτ του Γιουλ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:04 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 22.05.2023

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα social media, δείχνει την αντίδραση του Μάικ Τζέιμς στο σουτ του Γιουλ που έκρινε τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο, καθώς ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 78-79, χάρη στο απίστευτο σουτ του Σέρχιο Γιουλ. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το προβάδισμα που είχε στην περισσότερη ώρα του ματς, με αποτέλεσμα να «αυτοκτονήσει».

Ένας από τους θεατές στην «Ζαλγκίριο Αρένα» ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες, ήταν και ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον μικρό τελικό με τη Μονακό, παρακολούθησε τον συγκλονιστικό τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, είναι η αντίδραση του πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού», ο οποίος φάνηκε να μην πιστεύει στο πως εξελίχθηκε το ματς.

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός δεν είναι κι από τους μεγαλύτερους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις είχε πει συγκεκριμένα: «Αν η Ρεάλ έχει σε καλό βράδυ τον Ταβάρες θα έχει προβάδισμα. Είναι κυριαρχικός. Και ο Ολυμπιακός όμως είναι δυνατός. Παίζει πολύ καλά. Μοιάζει «πεινασμένος». Αλλά πάντα θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί έχει αντιπαθητικούς οπαδούς».