Ουόκαπ: «Δεν πιστεύω ότι χάσαμε το μυαλό μας, οι μικρές λεπτομέρειες στη διάρκεια του αγώνα σε οδηγούν στην τελευταία κατοχή και στο αποτέλεσμα»

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Ουόκαπ: «Δεν πιστεύω ότι χάσαμε το μυαλό μας, οι μικρές λεπτομέρειες στη διάρκεια του αγώνα σε οδηγούν στην τελευταία κατοχή και στο αποτέλεσμα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:47 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 21.05.2023

Σε δηλώσεις του ο Τόμας Ουόκαπ ότι ο Ολυμπιακός έχασε το μυαλό του, αλλά επίσης αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four με 78-79. Ένα σουτ του Σέρχιο Γιουλ 3,4'' πριν το τέλος του αγώνα και ένα άστοχο σουτ του Κώστα Σλούκα στη συνέχεια έδωσαν το εντέκατο τρόπαιο της «βασίλισσας».

Ο Τόμας Ουόκαπ σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης είπε ότι οι Πειραιώτες έχασαν το μυαλό τους, αλλά επίσης στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα.      

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο 30χρονος πλέι μέικερ: 

«Έβαλαν τα σουτ, εμείς τα χάσαμε. Είναι μια σπουδαία ομάδα, που έχει ξαναβρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Δεν πιστεύω ότι χάσαμε το μυαλό μας. Δεν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό. Είχαμε μια ευκαιρία για να κερδίσουμε με έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης να σουτάρει στο τέλος. Έτσι είναι. Δεν υπάρχει κάποιος για να κατηγορήσεις. 

Οι μικρές λεπτομέρειες στη διάρκεια του αγώνα σε οδηγούν στην τελευταία κατοχή και στο αποτέλεσμα. Πάντα παίρνεις αυτό που αξίζεις. Ξαφνικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο αλλάζει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε ξεφύγει λίγο πιο νωρίς, αν βάζαμε κάποια σουτ. Τα έβαλε η Ρεάλ Μαδρίτης. Μας τιμώρησε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με την τύχη όλο αυτό».