Κατήφορος για τη Ρεάλ, μετά τη συντριβή από τη Σίτι έχασε και από τη Βαλένθια

Ρεάλ Μαδρίτης

i

Photo by Gongora/NurPhoto via Getty Images

Κατήφορος για τη Ρεάλ, μετά τη συντριβή από τη Σίτι έχασε και από τη Βαλένθια

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 21:36 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

«Ζαλισμένη» από την τεσσάρα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 και από τη Βαλένθια και έμεινε πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σημαντικό βήμα παραμονής για τις «νυχτερίδες».

Κατήφορος για τη Ρεάλ! Η «Βασίλισσα» μετά τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό στο Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε και από τη Βαλένθια με 1-0 και έπεσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Από την άλλη πλευρά, οι «νυχτερίδες» έκαναν ένα σημαντικό βήμα παραμονής, καθώς με αυτό το «τρίποντο» ανέβηκαν στην 13η θέση με 40 βαθμούς και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα τους ματς, ο Λόπεθ μετά την εξαιρετική ασίστ του Κλάιφερτ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά και άνοιξε το σκορ στο 33', με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «μερένχες» παρά την πίεση που άσκησαν δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ώστε να φέρουν το ματς στα ίσια. Μάλιστα, στο 90+7' έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Βινίσιους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από αψιμαχία με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μαμαρντασβίλι.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Τσέμερτ, Γκαγιά (90’ Μούσα), Κορέια (68’ Λάτο), Οζκατσάρ, Αλμέιδα, Γκονθάλεθ, Γκέρα, Καβάνι (57’ Λίνο), Ντιέγκο Λόπεθ (57’ Φουλκιέ), Κλάιφερτ (90’ Ντούρο).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Ρίντιγκερ, Μεντί (85’ Βαλβέρδε), Βάθκεθ, Μιλιτάο, Θεμπάγιος (64’ Μόντριτς), Τσουαμενί, Καμαβινγκά (46’ Ροδρίγο), Ασένσιο (65’ Κρόος), Βινίσιους, Μπενζεμά.