Πίκρα στο Twitter για το χαμένο τρόπαιο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Οπαδοί Ολυμπιακού

i

© Intime

Πίκρα στο Twitter για το χαμένο τρόπαιο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:13 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 21.05.2023

Δευτερόλεπτα από τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλοι των Πειραιωτών εξέφρασαν τη στεναχώρια τους μέσω Twitter, για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η τέταρτη Euroleague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σόκαρε τον Ολυμπιακό (78-79), με το καλάθι του Γιούλ στα 3,2 δευτερόλεπτα να χαρίζει το τρόπαιο της Euroleague στους Ισπανούς, οι οποίοι έφτασαν στην 11η κατάκτηση της ιστορίας τους.

Η πίκρα, η στεναχώρια και η απογοήτευση κυρίευσαν τους φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι πίστεψαν αρκετά στην φετινή ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί της ομάδας έβαλαν «φωτιά» στο Twitter, σχολιάζοντας τον τρόπο που χάθηκε το τέταρτο τρόπαιο.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα μας προσφερατε φετος. Γεμίσατε τις μέρες μας με χαρά σε μια δύσκολη κατάσταση που θα γίνει χειρότερη», «Δεν χωνεύεται αυτό σήμερα, καλύτερα να χάναμε με 10 πόντους... δεν το πιστεύω», «Σκληρό... Πολύ σκληρό... Επώδυνο...», ήταν κάποιες από τις αναρτήσεις που κοσμούσαν τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.