Τρέλα για τον Θρύλο: Sold Out στα διαρκείας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Τρέλα για τον Θρύλο: Sold Out στα διαρκείας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:01 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 21.07.2023

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως και τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας που είχαν εκδοθεί ενόψει της νέας σεζόν εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του για ακόμα μια σεζόν, με τις κάρτες διαρκείας να εξαντλούνται!

Οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια διαρκείας, με τα 7.000 που έιχε εκδώσει η ΚΑΕ να κάνουν φτερά!

Έτσι, μετά από μια σεζόν στην οποία το ΣΕΦ ήταν καμίνι, αναμένουμε ακόμα μια, με τον κόσμο των Πειραιωτών να στέλνει μήνυμα και να δηλώνει βροντερό «παρών» στο πλευρό της ομάδας του.

Το ΣΕΦ θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, οπότε δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζουμε ακριβώς το πόσα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο εκάστοτε παιχνίδι, όμως είναι δεδομένο πως ο κόσμος θα είναι εκεί και θα αποτελέσει τον 6ο παίκτη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Και φέτος τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν οι Κάρτες Διαρκείας για τη σεζόν 2023-24!

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα μας είχε προαποφασίσει να εκδώσει 7.000 διαρκείας, τα οποία και έγιναν ανάρπαστα!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

#TogetherWeFight

Οι στόχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το νέο ΣΕΦ

Στο ΣΕΦ θα βρεθεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Φενέρ ©Intime

Βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το ΣΕΦ να μεγαλώσει. Στόχος μακροπρόσθεσμα είναι να φτάσει στις 15.000 θέσεις, κάτι που θα συμβεί σταδιακά. Για την ώρα, από τη νέα σεζόν αναμένεται να υπάρξουν επιπλέον 4000 θέσεις περιμετρικά του παρκέ.

Ο χώρος τον VIP επίσης θα αλλάξει. Ένα υπερσύγχρονο lounge είναι ήδη στα σκαριά, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να φτιάξει και ειδικές σουίτες, όπως υπάρχουν σε δεκάδες σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης.

Παράλληλα το ΣΕΦ θα αλλάξει χρώμα. Οι εξέδρες θα είναι χρώματος κόκκινου και λευκού, ενώ και το «Ολυμπιακός» είναι κάτι που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να δουν να αναγράφεται στα καθίσματα. Παράλληλα έχουν ήδη αποκτηθεί νέα φώτα και προβολείς, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη η εμπειρία του φιλάθλου και παράλληλα πιο εντυπωσιακή η παρουσίαση των ομάδων.

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!