Το είπαμε και το κάναμε: Το Sportal έπαθε Devotion και περιμένει τον μεγάλο τελικό (vid)

Το είπαμε και το κάναμε: Το Sportal έπαθε Devotion και περιμένει τον μεγάλο τελικό (vid)

15:12 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 20.05.2023

Δεκάδες χιλιάδες views στο κανάλι του YouTube, κάλυψη σε όλα τα social media και live ενημέρωση από την αποστολή στο Κάουνας. Το Sportal παίρνει το βραβείο του rookie of the year...

Στο Κάουνας χτυπάει η καρδιά του Final 4, εκεί όπου ο Ολυμπιακός επιχειρεί να κατακτήσει για 4η φορά στην ιστορία του το τρόπαιο της Euroleague. Η δημοσιογραφική αποστολή του Sportal βρίσκεται από την Τετάρτη στη Λιθουανία και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, live συνδέσεις, εικόνα και ήχος ζωντανά απευθείας από την πηγή των γεγονότων. 

Η άφιξη των «ερυθρολεύκων» στο Κάουνας και αυτές των Ρεάλ, Μονακό, Μπαρτσελόνα και οι αποκλειστικές δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν στο μενού της Τετάρτης, με βίντεο στο κανάλι του Sportal στο Youtube (ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) και όλο το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα. 

Την Πέμπτη, η κάμερα πήρε... φωτιά! Γιόνας Ματσιούλις, Γιώργος Μπαρτζώκας, Σάσο Βεζένκοφ και Μικαέλα Βεζένκοβα, Λαπροβίτολα και Ουίλιαμς-Γκος μίλησαν αποκλειστικά στο Sportal. Η συνέντευξη του Νίκου Οικονόμου, τα βίντεο με την αποθέωση και τη σέλφι Μπαρτζώκα, τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία του Κάουνας που... χόρευε στους ρυθμούς του Ολυμπιακού, τα πλάνα από την προπόνηση στη Zalgirio Arena και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών ήταν όλα όσα μεταφέρθηκαν στους αναγνώστες μέσα από το Sportal.gr

Η Παρασκευή ήταν η μέρα της δράσης στο παρκέ. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Μονακό, το Sportal σας μετέφερε κάθε στιγμή όλα όσα διαδραματίζονταν στο Κάουνας. Το βίντεο - αφιέρωμα στον MVP της κανονικής διάρκειας, Σάσα Βεζένκοφ και η live σύνδεση για 100 λεπτά στην κεντρική πλατεία της πόλης με τον χαμό από τους φίλους του Ολυμπιακού και τις αποκλειστικές δηλώσεις των Γεροντιδάκη, Ραλλάτου. 

Το pre & post game της αναμέτρησης, η νέα live σύνδεση μετά το τέλος του ημιτελικού, η αποκλειστική συνέντευξη του σπίκερ της Euroleague, το βίντεο με τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού στα τελευταία δευτερόλεπτα μέσα από τη Zalgirio Arena, οι δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλων, η αποκλειστική τοποθέτηση του Μάριο Χεζόνια μετά τον ημιτελικό της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα και το βίντεο με Λιθουανούς και Έλληνες μαζί το βράδυ στο κέντρο της πόλης, συμπλήρωσαν την μαραθώνια κάλυψη των γεγονότων από το Sportal.gr. 

Και το Σάββατο, ημέρα εκδηλώσεων και συνεντεύξεων Τύπου, η κάμερα του Sportal «έπιασε» τους Παπανικολάου και Ουόκαπ, ενώ με βίντεο - ρεπορτάζ εξήγησε πώς το Κάουνας ετοιμάζεται να υποδεχθεί ακόμη περίπου 2500 οπαδούς του Ολυμπιακού για τον τελικό. Αυτές τις μέρες οι προβολές στο Youtube του Sportal έφτασαν τις 300.000 χιλιάδες και ξεπέρασαν συνολικά το 1,5 εκατ. από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το κανάλι

Με λίγες ώρες να μας χωρίζουν από τον τελικό της Κυριακής, το Sportal θα κρατήσει αμείωτο τον ρυθμό, μεταφέροντας ζωντανά όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο Κάουνας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Zalgirio Arena με φόντο το τρόπαιο της Euroleague.

Sportal: Rookie of the year!

Στην πρώτη μας δημοσιογραφική αποστολή σε τέτοια διοργάνωση, γίναμε και η μεγαλύτερη στα digital μέσα! Ο Γιώργος Περπερίδης μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη και τον Νίκο Καλαμπάκα καλύπτουν δημοσιογραφικά την διοργάνωση!

Πίσω από την κάμερα έχουν τον Χρήστο Πανάγο για ό,τι live και βίντεο βλέπετε στο YouTube και στα social media. Για στήριξη στείλαμε και τον Red Duckling ο οποίος δίνει το δικό του παλμό από την κερκίδα!

Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί υπάρχουν και οι ενισχύσεις από το Sportal.bg! Η Μάγια Ντιμίτροβα μαζί με τον videographer για να καλύψουν τον MVP, Σάσα Βεζένκοφ και όχι μόνο.

Μείνετε συντονισμένοι για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Tags: