Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαι χαρούμενος, αλλά και μετρημένος»

Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαι χαρούμενος, αλλά και μετρημένος»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:46 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 19.05.2023

Η πρόκριση στον τελικό ήταν το βασικό ζητούμενο, αλλά ο Σάσα Βεζένκοφ δεν παρασύρεται από την επιτυχία και ξεκαθαρίζει πως την Κυριακή (21/5) το έργο θα είναι δεδομένα πιο δύσκολο και απαιτητικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και μετρημένος», είπε στην κάμερα του Sportal ο ΜVP της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ. Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και μετρημένος γιατί η αποστολή αυτού και των συμπαικτών του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Η νίκη επί της Μονακό στον ημιτελικό ήταν ένα βήμα. Τώρα απαιτείται και ένα δεύτερο. 

Βλέποντας όμως τα πράγματα με τη σειρά ο Βεζένκοφ δήλωσε πως «θέλαμε την πρόκριση στον τελικό όσο τίποτα άλλο, αλλά τώρα έχουμε ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας». Και δεν έχει σχέση αν ο αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα. «Θα πρέπει να ηρεμίσουμε», πρόσθεσε ο 27χρονος Βούλγαρος και συμπλήρωσε πως θα πρέπει «να πάρουμε μερικές ανάσες, να ξεκουραστούμε λίγο και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί». 

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Βαθιά υπόκλιση σε όσους ήρθαν μέχρι την άκρη του κόσμου για να μας υποστηρίξουν»
EUROLEAGUE

20:22 - 19.05.2023

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Βαθιά υπόκλιση σε όσους ήρθαν μέχρι την άκρη του κόσμου για να μας υποστηρίξουν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε την εντυπωσιακή αντίδραση των παικτών του στην τρίτη περίοδο, αλλά αυτό που ήθελε περισσότερο απ' όλα ήταν να κάνει «μία υπόκλιση σε αυτόν τον απίστευτο κόσμου που ήρθε να μας υποστηρίξει».

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα με τη Μονακό «η αθλητικότητά της μας δημιούργησε προβλήματα. Είναι μία ομάδα που τρέχει και για να την σταματήσουμε χρειάστηκε να δώσουμε το 100% από μέρους μας. Στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε και αυτό που μας έδωσε το πλεονέκτημα πιστεύω πως ήταν η πίεση στη μπάλα». 

Ο Τόμας Ουόκαπ και ο Αϊζέια Κάναν «έκαναν σπουδαία δουλειά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού και άλλαξαν όλο τον ρυθμό του αγώνα. Η Μονακό άρχισε να αισθάνεται άβολα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εμείς φθάσαμε σε μία σπουδαία νίκη. Γι' αυτό ήρθαμε εδώ, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε. Να ετοιμαστούμε για τον τελικό και να δώσουμε ό,τι δυνάμεις έχουμε μέσα στο γήπεδο»