Το... έκαψαν οι «ερυθρόλευκοι» με Ζευγαρά και Ιακωβίδη στα μπουζούκια - Το πούρο του Ουόκαπ και τα συνθήματα στον Βεζένκοφ (vids)
i

© Intime

Το... έκαψαν οι «ερυθρόλευκοι» με Ζευγαρά και Ιακωβίδη στα μπουζούκια - Το πούρο του Ουόκαπ και τα συνθήματα στον Βεζένκοφ (vids)

Sportal newsroom 09:00 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 18.06.2023

Μετά τη φιέστα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός μεταφέρθηκε στο κέντρο Fantasia Live για να συνεχίσει το γλέντι του. Παρέα με τους φίλους τους, τους οπαδούς τους, αλλά και τους τραγουδιστές του προγράμματος πανηγύρισαν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά απ' όλο το γλέντι, τη χαρά και τους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού εντός του γηπέδου τους, η φιέστα δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους στην Ποσειδώνος και συγκεκριμένα στο No 5 της Λεωφόρου, εκεί όπου στεγάζεται το Fantasia Live. Το μέρος δηλαδή, που τραγουδάει η Λένα Ζευγάρα και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Αυτή ήταν η επιλογή των πρωταθλητών Ελλάδας, που κατέκλεισαν το κέντρο και οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν τα... ξημερώματα. 

Οι δύο καλλιτέχνες το ευχαριστήθηκαν επίσης με την ψυχή τους την παρουσία του Ολυμπιακού, μάλιστα και οι δύο κράτησαν τη σημαία της ομάδας και έκαναν αλλεπάλληλες αφιερώσεις στους αθλητές. Κάποιοι εκ των οποίων πήραν το μικρόφωνο και... απήγγειλαν τραγούδια, αλλά και κλασσικά συνθήματα της ομάδας τους. Χωρίς φωνητικές δυνατότητες, αλλά με ενθουσιασμό. 

Μάλιστα, πέραν από τα γνωστές επιτυχίες των καλλιτεχνών, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τραγούδησαν και το νέο... σουξέ που αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ που λέει: «Σάσα μείνει στον Ολυμπιακό και γράψε στο Σακραμέντο... » (εκεί που ξέρεις), θέλοντας να του δείξουν πόσο πολύ τον θέλουν μαζί τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Το σύνθημα προς τον Βούλγαρο σέντερ είχε κυριαρχήσει και στη φιέστα που είχε προηγηθεί εντός του ΣΕΦ, αφού πέραν από την πανηγυρική ατμόσφαιρα υπάρχουν και οι σκέψεις (όλων) για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Πάντως, ήταν μέρα χαράς για την ομάδα του Πειραιά και όχι προβληματισμών. Γι' αυτό και εξάντλησαν τη διάθεσή τους για γλέντι και αυτό ολοκληρώθηκε τις... δεύτερες (και τρίτες) πρωινές ώρες της Κυριακής. Το πούρο του Τόμας Ουόκαπ, τα... ζεϊμπέκικα στην πίστα, τα συνθήματα και τα τραγούδια απογείωσαν το πρόγραμμα.