Το πρόγραμμα Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της regular season στην EuroLeague
i

© EuroLeague Basketball

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της regular season στην EuroLeague

Οι εικοστή πρώτη πράξη της EuroLeague έχει ολοκληρωθεί και ο Ολυμπιακός έχει συλλέξει 11 ήττες. Νούμερο που δεν ικανοποιεί, αλλά απομένουν άλλοι 13 αγώνες μέχρι το τέλος της regular season. Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμεί την «μεγάλη επανεκκίνηση» και σας παρουσιάζουμε τις υποχρεώσεις της ομάδας του μέχρι 12 Απριλίου και την 34η και τελευταία μέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο χρόνος παραμένει ατέρμονας, μόνο που στη διαδρομή του φέρνει στιγμές που καθορίζουν το μέλλον. Και για τον Ολυμπιακό η μοίρα του στην EuroLeague δεν είναι προκαθορισμένη. Θα εξαρτηθεί από τις πράξεις και τα έργα του, από εδώ και στο εξής. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ικανοί και έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά εκείνα, που θα τους επαναφέρουν σε τροχιά που τα διαγράμματα αυτής θα δείχνουν αύξουσα πορεία. Αυτή τη στιγμή βέβαια, ο άνεμος δεν είναι ούριος, οι συνεχόμενες ήττες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχουν φέρει σύννεφα, αλλά στα σπορ οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καθορισμένες από τη φύση, αλλά από το αγωνιστικό προφίλ. 

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο ήττες στην Ισπανία, από την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια, έχει ως συγκεντρωτικό απολογισμό 11 νίκες και 10 ήττες. Απομένουν ακόμα τρεις μήνες για το τέλος της κανονικής διάρκειας της EuroLeague και μέσα σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει 13 ομάδες. Ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός, τον οποίο και θα συναντήσει στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική. Αυτό είναι όμως, το ένα (κομβικό) ματς που υπάρχει στο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. 

Υπάρχουν όμως, άλλα 12, μέσα από τα οποία ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εδραιώσει την παρουσία του στις θέσεις που οδηγούν στα Play Offs και κυρίως να ανακάμψει αγωνιστικά. 

Η επόμενη υποχρέωση αφορά στην συνάντηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και εκεί εστιάζει ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, αλλά πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν και σχέδια για το άμεσο μέλλον, όχι μόνο για το παρόν. 

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα...

🏀 18 Ιανουαρίου 
22η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

🏀 25 Ιανουαρίου 
23η αγωνιστική: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

🏀 30 Ιανουαρίου 
24η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου

🏀 1 Φεβρουαρίου
25η αγωνιστική: Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός

🏀 8 Φεβρουαρίου
26η αγωνιστική: Βαλένθια - Ολυμπιακός

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο και ο Μπαρτζώκας ζήτησε συγγνώμη για τις ήττες
EUROLEAGUE

10:41 - 13.01.2024

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο και ο Μπαρτζώκας ζήτησε συγγνώμη για τις ήττες

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με δύο ήττες από την Ισπανία για την 20η και 21η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά οι 100 φίλοι της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή, παρέμειναν στο αεροδρόμιο για να στηρίξουν εμπράκτως την ομάδα.

🏀 1 Μαρτίου
27η αγωνιστική: Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός

🏀 7 Μαρτίου
28η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια

🏀 14 Μαρτίου
29η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

🏀 19 Μαρτίου
30η αγωνιστική: Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

🏀 21 Μαρτίου
31η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Βιλερμπάν

🏀 28 Μαρτίου
32η αγωνιστική: Παρτίζαν - Ολυμπιακός

🏀 4 Απριλίου
33η αγωνιστική: Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

🏀 12 Απριλίου
34η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε