Tο ταξίδι του Sportal με τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη (vids)

Γιώργος Μπαρτζώκας

Tο ταξίδι του Sportal με τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:02 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 24.04.2024

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και το Sportal ακολούθησε την ερυθρόλευκη αποστολή των Ερυθρολεύκων μέχρι την πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη και το Sportal ήταν στο τσάρτερ για την Ισπανία, έχοντας όλο το ρεπορτάζ από την αναχώρηση και την άφιξη των Ερυθρόλευκων στην Καταλονία.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι, με την ομάδα του Ολυμπιακού, χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, να είναι στο «Ελ.Βενιζέλος» περίπου στις 15:00, Εκεί είχαμε και τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και του Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε κανονικά την αποστολή.

Μάλιστα στα «πηγαδάκια» που στήθηκαν, ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πως «μάγκωσε» η μέση του, και για αυτό δεν έβγαλε την προπόνηση της Δευτέρας. Εξάλλου, από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις στη μέση υπάρχουν εδώ και καιρό, για να μείνει εκτός ο Ουοκαπόπουλος, έπρεπε ο πόνος να είναι έντονος. Τέλος καλό, όλα καλά όμως με αυτό.

Κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο είχαμε και μια ακόμα έκπληξη για τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι υπάλληλοι εναέριας κυκλοφορίας έκαναν δώρο ένα βιβλίο στον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον Έλληνα κόουτς να το δέχεται με ένα χαμόγελο και φυσικά να μην αρνείται να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του, λέγοντάς τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Όπως συνηθίζεται σε κάθε πτήση τσάρτερ του Ολυμπιακού, έτσι και τώρα, ο πιλότος έκανε ειδική αναφορά στην ομάδα του Πειραιά πριν την απογείωση, στέλνοντας και τις ευχές του στους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα, μετά τις καθιερωμένες πληροφορίες που δίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πιλότος του αεροπλάνου ανέφερε τα εξής: «Από εμένα σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, πάντα νίκες και να χαιρόμαστε να σας βλέπουμε».

Το σχετικό βίντεο με τις ευχές του πιλότου στον Ολυμπιακό:

Στη συνέχεια, μετά από μια πτήση με αρκετές αναταράξεις λόγω του κακού καιρού, φτάσαμε στην Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να ξεκουράζεται σήμερα (έκανε το πρωί στο ΣΕΦ προπόνηση) και να ετοιμάζεται για τα... ζόρια στο Game 1.

Το Sportal θα είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα παιχτεί το Game 2. Stay tuned λοιπόν, γιατί πολλά έρχονται!

Sportal Euroleague Show: Όλα λάθος στο φινάλε, 0-1 η Μακάμπι και με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός!
SPORTAL ORIGINALS

22:37 - 23.04.2024

Sportal Euroleague Show: Όλα λάθος στο φινάλε, 0-1 η Μακάμπι και με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός!

'Έγκλημα και τιμωρία για τον Παναθηναϊκό, που πήρε όλες τις λάθος αποφάσεις στο φινάλε και ηττήθηκε 87-91 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 1 των playoffs της διοργάνωσης, με φόντο το Final 4 του Βερολίνου. Η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με όλο το ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από το ΟΑΚΑ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Παρουσιάζουν Χριστίνα Βραχάλη και Κώστας Σωτηρίου. Καλεσμένος στον αέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Λημνιάτης.

🔴Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Όλα λάθος στο φινάλε... 0-1, break και τώρα τρέχει!