Χωρίς τον Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:52 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 04.12.2023

Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15), όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της σπουδαίας αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Το ντεμπούτο του Φιλίπ Πετρούσεφ με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πάρει παράταση μερικές ακόμα μέρες. Ο 23χρονος Σέρβος φόργουορντ/ σέντερ δεν θα αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague

Η είδηση έγινε γνωστή από τα χείλη του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια της media day του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας κόουτς ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του Γκος και του Πετρούσεφ είπε: 

«Η βελτίωση του Γκος από τον τραυματισμό του είναι κοντά στο 100%. Ελπίζουμε να παίξει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καρδίτσα και μετά θα μπει κανονικά με την ομάδα. Ο Πετρούσεβ έχει κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με άλλους παίκτες και θα κάνει την πρώτη ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι αδύνατον με μία ομαδική προπόνηση να παίξει αύριο, συν του ότι χρειάζεται ένα διάστημα 7-10 ημερών για να έρθει σε μια καλή κατάσταση, γιατί δεν είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό στο ΝΒΑ».

Ενώ ερωτηθείς για τη Ρεάλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε: «Είναι περιττό να μιλήσουμε για την δυσκολία του παιχνιδιού. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας να παίξεις μαζί της και πρέπει να γίνουν όλα καλά για να κερδίσεις. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μία ομάδα που δεν είχε τραυματισμούς, με κορμό από πέρσι, με την προσθήκη του Καμπάτσο, που έχει μεγάλο impact στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και ξέρουν να παίζουν μαζί. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι. Φυσικά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε, θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα για εμάς, με γεμάτο γήπεδο. 

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι οι δύο πιο... clutch ομάδες της EuroLeague
EUROLEAGUE

12:14 - 04.12.2023

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι οι δύο πιο... clutch ομάδες της EuroLeague

Την ώρα που ο χρόνος πιέζει και η διαφορά των ομάδων είναι οριακή, σύμφωνα με την στατιστική της EuroLeague, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα και ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα ακολουθεί...

Η ομάδα μας με κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί και με την Μονακό καλά παίξαμε, ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε σε 1-2 κατοχές. Πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις τελευταίες μεταγραφές το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά. Αλλά αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει πραγματικά να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε».