Μιλουτίνοφ: «Η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη - Θα μας βοηθήσει ο Πετρούσεφ»

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Μιλουτίνοφ: «Η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη - Θα μας βοηθήσει ο Πετρούσεφ»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στο Λαύριο, με τον Σέρβο να αναφέρεται επίσης στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την Ρεάλ, αλλά και τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε μόνο για 7' απέναντι στο Λαύριο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν καταιγιστική μετά το αρχικό 19-10 και εν τέλει επικράτησε με 96-54, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος... δεν είχε αντίπαλο στο Λαύριο και ελλείψει Καββαδά, φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 15 πόντους (7/9 δίποντα) στα 20′ που έμεινε στο παρκέ, με τον σταρ του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα, να αναφέρεται στα όσα έγιναν στο παρκέ και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήρθαμε κατευθείαν εδώ για να παίξουμε τον αγώνα, δεν είχαμε χρόνο για να προπονηθούμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε».

Για το μουδιασμένο ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Θέλαμε λίγο χρόνο αφού δεν είχαμε προπονηθεί να βρούμε το ρυθμό μας, γι’ αυτό και το ξεκίνημά μας. Στην πορεία δείξαμε την ποιότητά μας και πήραμε το παιχνίδι».

Για το ματς που ακολουθεί απέναντι στη Ρεάλ: «Θα είναι μια σκληρή βδομάδα για εμάς. Η Ρεάλ παίζει φέτος το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Θα είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να παίξουμε πάνω από τις δυνατότητές μας για να την κερδίσουμε. Ειδικά φέτος παίζουν εξαιρετικά.

Δεν υπάρχει ομάδα που να μην μπορεί να νικηθεί. Παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Μέχρι τώρα παίζουν το καλύτερο μπάσκετ».

Για την προσθήκη του Φίλιπ Πετρούσεφ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που θα βοηθήσει αρκετά».

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» με +42 το Λαύριο και τώρα... «διαβολοβδομάδα»!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:42 - 02.12.2023

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» με +42 το Λαύριο και τώρα... «διαβολοβδομάδα»!

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Λαύριο και επικράτησε με το επιβλητικό 96-54, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τους Λούντζη, Μπραζντέικις και Μιλουτίνοφ, με τους Ερυθρόλευκους να δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της «διαβολοβδομάδας» απέναντι σε Ρεάλ και Βαλένθια.