Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει εξήγηση για το δεύτερο ημίχρονο, ίσως είναι θέμα απειρίας»

Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει εξήγηση για το δεύτερο ημίχρονο, ίσως είναι θέμα απειρίας»

Νίκος Καλαμπάκας 20:18 - 19.05.2023

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν μπορούσε να βρει εξήγηση για την κατάρρευση της Μονακό στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού και στάθηκε στην απειρία των Μονεγάσκων.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleague, χάρη σε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μονακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έτρεξε επί μέρους 27-2 στο τρίτο δεκάλεπτο και διαχειρίστηκε στη συνέχεια το προβάδισμα, φτάνοντας στην πρόκριση.

Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στο στρατόπεδο της Μονακό, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να μην καταφέρνει να βρίσκει εξήγηση για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, επισημαίνοντας πως η απειρία έπαιξε ρόλο την κρίσιμη ώρα.

Ο προπονητής της Μονακό είπε: «Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που συνέβη. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης, αλλά αντιθέτως κάναμε πολλά λάθη. Ίσως είναι θέμα εμπειρίας...

Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς να παίζει σε αυτά τα σημεία ενός τέτοιου αγώνα. Εμείς πέσαμε και μας προσπέρασαν. Προετοιμαστήκαμε για τα κοψίματα του Ολυμπιακού στη ρακέτα μας, αλλά δεν μπορέσαμε να τα αντιμετωπίσουμε».