Τι ώρα και πότε θα γίνει ο τελικός του Ολυμπιακού

Τι ώρα και πότε θα γίνει ο τελικός του Ολυμπιακού

Δημήτρης Χούπης 20:07 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 19.05.2023

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό της Euroleague και ετοιμάζεται για το τέταρτο αστέρι του.

Θρύλος της Ευρώπης... κατασπάραξε τη Μονακό και είναι έτοιμος για να κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο απέναντι στους Μονεγάσκους βρέθηκαν στο -12, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν... ανεπανάληπτοι. Η λυσσασμένη αγέλη του Μπαρτζώκα βγήκε στο παρκέ και έκανε ένα αδιανόητο 27-2 απέναντι στη Μονακό στην τρίτη περίοδο. Μετατρέποντας το -12 σε συν 13.

Ολόκληρο το Post Game του Sportal με Μπαρτζώκα, Αγγελόπουλους, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και τη Μάγια του Sportal.bg
EUROLEAGUE

19:48 - 19.05.2023

Ολόκληρο το Post Game του Sportal με Μπαρτζώκα, Αγγελόπουλους, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και τη Μάγια του Sportal.bg

Ο Ολυμπιακός με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με σκορ 76-62 της Μονακό και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Euroleague στο Κάουνας. LIVE εικόνα και ήχος με όλο το ρεπορτάζ από τη Zalgirio Arena.

Στην τέταρτη περίοδο με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει το μομέντουμ, όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε από τη Μονακό ξανά, επικράτησε με 76-62 και ετοιμάζεται πλέον για τον μεγάλο τελικό.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 20:00 το βράδυ είτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε την Μπαρτσελόνα που παίζουν σε λίγη ώρα μεταξύ τους. Το ματς θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια της Nova και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση από το Sportal.gr.