Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Ομπράντοβιτς για τη νίκη του επί του κουμπάρου του, Δημήτρη Ιτούδη (vid)

Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Ομπράντοβιτς για τη νίκη του επί του κουμπάρου του, Δημήτρη Ιτούδη (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:30 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 10.11.2023

Μπορεί ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη να υπάρχει πλέον μια οικογενειακή σχέση, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Σέρβο να πανηγυρίσει έξαλλα και όπως δεν μας έχει συνηθίσει τη νίκη επί της Φενέρ.

Μια σπουδαία νίκη επί της Φενερμπαχτσέ πανηγύρισε η Παρτίζαν, σε ένα ματς μάλιστα που οι Σέρβοι κλήθηκαν να επιστρέψουν από διψήφιες διαφορές και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέβηκε στο 3-4, με τους Τούρκους να πέφτουν στο 5-2, που της δίνει είναι η αλήθεια μια διαφορετική άνεση.

Ωστόσο, πέρα από το αγωνιστικό, αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση είναι ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αυτή τη νίκη μέσα στην έδρα του, τη στιγμή που είδε ότι το σουτ του Γουίλμπεκιν δεν βρήκε στόχο και σταμάτησε στη στεφάνη, χωρίς να καταλήγει στο διχτάκι.

Ο πολύπειρος προπονητής ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, γυρνώντας μάλιστα και προς τον κόσμο για να εκφράσει την ευφορία του, σε μια ενέργεια που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα και ειδικότερα για ένα απλό ματς κανονικής περιόδου στη Euroleague.

Ιτούδης: «Η πρόσληψη του Σπανούλη στην Εθνική ήταν δική μου ιδέα»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

13:48 - 09.11.2023

Ιτούδης: «Η πρόσληψη του Σπανούλη στην Εθνική ήταν δική μου ιδέα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης από τη Σερβία όπου βρίσκεται για το ματς της Φενέρμπαχτσε με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο Meridian Sport και εξήγησε πως «η πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα ήταν πολύ καλή κίνηση» και αποκάλυψε πως ήταν «δική μου ιδέα».

Βέβαια, όλα αυτά έγιναν και κόντρα στην ομάδα του επί χρόνια συνεργάτη του και κυρίως κουμπάρου του, Δημήτρη Ιτούδη, κάτι που φυσικά δεν σημαίνει τίποτα, αφού ανάμεσα στους δύο υπάρχει απεριόριστος σεβασμός και κυρίως κατανόηση για την ένταση της στιγμής.