Όπως κόντρα στον Ολυμπιακό: Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ το ξανάνακε απέναντι σε «αιώνιο» (vids)

Όπως κόντρα στον Ολυμπιακό: Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ το ξανάνακε απέναντι σε «αιώνιο» (vids)

Χρήστος Τσάλτας 23:36 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 03.01.2024

Η Μπασκόνια κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR με ένα δύσκολο σουτ του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντιάιρ, κάτι που συνέβη και στο ΣΕΦ, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο τελευταίες νίκες της Μπασκόνια απέναντι στις ελληνικές ομάδες της Euroleague ήρθαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με τον ίδιο ακριβώς πρωταγωνιστή. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδειξε χαρακτήρα και με ανατροπή διαρκείας κατάφερε να φτάσει στη νίκη με ένα πολύ μεγάλο σουτ του Κόντι Μίλερ-ΜαιΙντιάιρ.

Η ομάδα από την Βιτόρια κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 75-73, χάρη στο σουτ του Αμερικανού γκαρντ, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό οι Βάσκοι πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με 74-75, χάρη σε καλάθι του Μίλερ-ΜακΙντάιρ σε νεκρό χρόνο.

Στα δύο παιχνίδια με τις ομάδες της Ελλάδας στην Euroleague ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε την υπογραφή του φαρδιά πλατιά, δείχνοντας πως έχει την ικανότητα να είναι clutch όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους. Κάτι που οδήγησε σε μεγάλες νίκες την Μπασκόνια, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Το νικητήριο καλάθι του Αμερικανού γκαρντ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR:

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 75-73: ΜακΙντάιρ, ο... δήμιος των «αιωνίων» - Sportal Euroleague Show