Οργισμένα πανό για τα Τέμπη στα γήπεδα της Elite League και της Β' εθνικής

Οργισμένα πανό για τα Τέμπη στα γήπεδα της Elite League και της Β' εθνικής

Sportal newsroom 18:45 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 04.03.2023

Οι οπαδοί των Αμαρουσίου και Αιγάλεω ανάρτησαν και εκείνοι πανό σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών στα εκτός έδρας ματς των ομάδων τους.

Το μπάσκετ δεν έμεινε ανεπηρέαστο από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, με τους φιλάθλους να αντιδρούν και να δείχνουν την αγανάκτησή τους σε πολλά γήπεδα.

Πριν λίγο διαβάσατε στο Sportal για το πανό που αναρτήθηκε στο κλειστό της Νίκαιας και ανάγκασε τους διαιτητές να καθυστερήσουν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και την ΑΕΚ, με το τζάμπολ να διεξάγεται με περίπου 20' λεπτά καθυστέρηση. Όπως είπαμε όμως, αυτό το πανό δεν ήταν το μόνο που αναρτήθηκε στα ελληνικά γήπεδα.

Στην Elite League (Α2) και συγκεκριμένα στο Παπάγος - Μαρούσι, αναρτήθηκε επίσης ένα πανό για την τραγωδία των Τεμπών, το οποίο, όπως και εκείνο στη Νίκαια, ήταν έντονο και με αρκετά σκληρή γλώσσα.

«Δικά σας τα κέρδη, δικοί μας οι νεκροί, το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί», αναγραφόταν στο πανό των φιλάθλων του Αμαρουσίου, με το παιχνίδι πάντως να ξεκινάει κανονικά.

Το σχετικό πανό των φιλάθλων του Αμαρουσίου:

Από εκεί και πέρα, πανό είχαμε και στο Παλαιό Φάληρο.

Ο τοπικός ΑΟΠΦ υποδέχθηκε το Αιγάλεω για την Β' Εθνική και στα μέσα της δεύτερης περιόδου, οι οπαδοί του «Σίτι», ανάρτησαν ένα πανό με σκληρούς χαρακτηρισμούς, αλλά και υβριστικά προσωνύμια.

«Δεν ήταν ατύχημα, ούτε η κακιά στιγμή, ήταν δολοφονία κρατική», έγραφε μεταξύ άλλων το πανό, το οποίο ήταν και ο λόγος για την ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης. Λίγο μετά, το πανό κατέβηκε και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Το σχετικό πανό των φιλάθλων του Αιγάλεω: