Οριακό ματς για την Εφές κόντρα στην Παρτίζαν, Μακάμπι και Μπασκόνια μονομαχούν για την οκτάδα

Βασίλιε Μίτσιτς

i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Οριακό ματς για την Εφές κόντρα στην Παρτίζαν, Μακάμπι και Μπασκόνια μονομαχούν για την οκτάδα

Γιώργος Γαβριλάκης 10:36 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 16.03.2023

Η 29η αγωνιστική της Euroleague και οι μάχες για διεκδικήσεις προνομιούχων θέσεων παίρνουν... φωτιά με την Αναντολού Εφές να ψάχνει επειγόντος νίκη για να επιστρέψει στο δρόμο της οκτάδας και αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στην Κωνσταντινούπολη - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Αναντολού Εφές προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλα αυτά για να επανέλθει σε τροχιά... οκτάδας χρειάζεται να επαναλάβει το ίδιο αποτέλεσμα. 

Την Πέμπτη το απόγευμα (16/3, 19:30) αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς περιθώρια λάθους, καθώς η ομάδα του Ερτζίν Αταμάν έχει ήδη 14 ήττες σε 28 αγώνες και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέση. Έχει μία νίκη λιγότερη και από την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και από τη Μπασκόνια και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Οι Βάσκοι και οι Ισραηλινοί κοντράρονται μεταξύ τους, οπότε ένας από τους δύο θα πάρει ένα βασικό πλεονέκτημα για τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα play offs. Και οι δύο έχουν ρεκόρ 15-13 και ο νικητής θα κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. 

Από εκεί και πέρα, η Μονακό φιλοξενεί την Βίρτους Μπολόνια στο Πριγκιπάτο, ενώ η Βαλένθια έχει δύσκολο έργο στην Ισπανία απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, με τη Ρεάλ να θέλει τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στη Μαδρίτη για να συνεχίσει να κρατάει επαφή με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. 

Η 29η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Παρασκευή (17/3) με δύο αγώνες. Το ντέρμπι της Γερμανίας, ανάμεσα στη Μπάγερν και την Άλμπα και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ερυθρό Αστέρα στην Βαρκελώνη. 

Tο πρόγραμμα της Πέμπτη (16/3)

19:30 / Αναντολού Εφές - Παρτίζαν (Novasports Prime) 
20:00 / Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός (Novasports 4) 
20:00 / Μονακό - Βίρτους Μπολόνια (Novasports Start) 
21:05 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια (Novasports 3) 
21:30 / Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε (Novasports 2) 
21:45 / Ρεάλ Μαδρίτης- Αρμάνι Μιλάνο (Novasports 5) 
22:00 / Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/7)

21:30 / Μπάγερν Μονάχου - Άλμπα Βερολίνου
21:30 / Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας

Βαθμολογία