Ήττα στο Ορλάντο για τους Μπακς και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής

Ήττα στο Ορλάντο για τους Μπακς και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής

Χρήστος Τσάλτας 22:27 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 14.04.2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν την regular season του ΝΒΑ με ήττα, καθώς οι Ορλάντο Μάτζικ ήταν ανώτεροι και με μπροστάρη τον Πάολο Μπανκέρο επικράτησαν με 113-88. Στην τρίτη θέση της Ανατολής η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, μετά τη νίκη των Νικς κόντρα στους Μπουλς και θα αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει επηρεάσει πλήρως την εικόνα των Μιλγουόκι Μπακς, κάτι που φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι στην φετινή regular season. H ομάδα του Ντοκ Ρίβερς κυνηγούσε σε όλη τη διάρκεια του σκορ τους Ορλάντο Μάτζικ και στο τέλος γνώρισε ακόμα μια ήττα, δεύτερη διαδοχική.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Μπακς έπεσαν στο 49-33, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, την ώρα που οι Μάτζικ, με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στο 47-35 και τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της Ανατολής, όπου και θα αντιμετωπίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με μειονέκτημα έδρας. Μετά τα αποτελέσματα αυτά τα «ελάφια» τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής, καθώς οι Νιου Γιορκ Νικς επιβλήθηκαν των Μπουλς στο δικό τους παιχνίδι.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως οι Μπακς θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Ιντιάνα Πέισερς, στον πρώτο γύρο των playoffs, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Την ίδια στιγμή απέφυγαν την ομάδα που θα κερδίσει το play-in ανάμεσα σε Φιλαδέλφεια 76ερς και Μαϊάμι Χιτ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε και έτσι απουσίαζε το σημείο αναφοράς για τα «ελάφια» σε ακόμα ένα παιχνίδι. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Τζαμάλ Μόσλεϊ και έλεγξε το τέμπο από νωρίς, βγάζοντας διαφορετικούς πρωταγωνιστές στο παρκέ.

Ο Πάολο Μπανκέρο με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ΄ηταν ο παίκτης-ορχήστρα των νικητών, με τον Φραντς Βάγκνερ να ακολουθεί με 25 πόντους και 10/21 σουτ. Εξίσου σημαντική και η παρουσία του Κόουλ Άντονι με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ, ερχόμενος από τον πάγκο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπόμπι Πόρτις με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Κρις Μίντλετον να προσθέτει 17 πόντους, με 6/15 σουτ, ενώ ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε μια... εφιαλτική αναμέτρηση, έχοντας 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και μόλις 2/14 σουτ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πάτησε παρκέ για 7:09 στο τέλος και μέτρησε 2 πόντους με 1/2 σουτ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο στο διάστημα αυτό.