Ρίβερς για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs»

Ντοκ Ρίβερς

i

© Twitter

Ρίβερς για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs»

O Nτοκ Ρίβερς μίλησε για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε πως ελπίζει να τον έχει στην διάθεσή του στα Playoffs του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε κόντρα στους Σέλτικς και ο Ντοκ Ρίβερς αναφέρθηκε στον παίκτη του και την κατάσταση του, τονίζοντας πως ελπίζει να τον έχει στην διάθεσή του ενόψει Playoffs.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Υπάρχει ανακούφιση μετά από τη διάγνωση. Το να μην τον έχουμε στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου δεν είναι σπουδαίο, ωστόσο υπάρχει ανακούφιση. Δεν υπάρχει όμως χρονοδιάγραμμα ή κάτι τέτοιο.

Έχουμε την καλύτερη ομάδα για να δουλέψει μαζί του. Και δεν υπάρχει κάποιος που δουλεύει περισσότερο από εκείνον, το ξέρουμε αυτό. Θα επιστρέψει όταν μπορεί να επιστρέψει. Το πότε, θα το μάθουμε στην πορεία.

Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs, θέλω να πω, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος, απλώς ελπίζω ότι θα τα καταφέρει. Αμφιβάλλω αν θα ταξιδέψει μαζί μας, αν και έρχεται πολύς κόσμος στα εκτός έδρας παιχνίδια οπότε δεν νομίζω ότι θα χαλάσει η αποθεραπεία του.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει βαθμός στη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Επίσης, μιλάμε για τον Γιάννη, δεν είναι χαρούμενος, θέλει να παίζει κάθε βράδυ, κάθε λεπτό. Σιχαίνεται να βγαίνει. Πολλοί σαν εκείνον κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό που τους δίνει χαρά, οπότε όταν τους το παίρνεις, τους επηρεάζει».

Βαθιά ανάσα στο Μιλγουόκι: Ο αχίλλειος τένοντας του Αντετοκούνμπο είναι μια χαρά - Θα επιστρέψει στα Playoffs
NBA

14:56 - 10.04.2024

Βαθιά ανάσα στο Μιλγουόκι: Ο αχίλλειος τένοντας του Αντετοκούνμπο είναι μια χαρά - Θα επιστρέψει στα Playoffs

Οι πρώτες πληροφορίες για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρουν πως ο αχίλλειος τένοντας δεν έχει πρόβλημα, πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες για να επανέλθει στους Μπακς, οπότε θα προετοιμαστεί για να είναι έτοιμος στα Playoffs.