Η στιγμή που ο Γιάννης τραυματίστηκε μόνος του - Αγωνία στο Μιλγουόκι για τα αποτελέσματα: Γάμπα ή αχίλλειος; (vid)

Η στιγμή που ο Γιάννης τραυματίστηκε μόνος του - Αγωνία στο Μιλγουόκι για τα αποτελέσματα: Γάμπα ή αχίλλειος; (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:00 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 10.04.2024

Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να έρθει σε επαφή με αντίπαλο ή συμπαίκτη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς. Κρατούσε το πόδι του στο ύψος της γάμπας και αποχώρησε κουτσαίνοντας...

Ο χρόνος στο Μιλγουόκι «πάγωσε» τρία λεπτά και 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου στον αγώνα κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

Ήταν η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς να συγκρουστεί με κανέναν και απλώς κάνοντας... τζόκινγκ με σκοπό να πάει στην επίθεση των Μπακς, έπεσε στο παρκέ. Κρατούσε το πόδι του στο ύψος της γάμπας και έδειχνε να πονάει πολύ. Οι συμπαίκτες του πήγαν όλοι από πάνω του, το ίδιο και το ιατρικό επιτελείο και ο 29χρονος σούπερ σταρ στη συνέχεια υποβασταζόμενος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Πήγε στα αποδυτήρια, οι υπόλοιποι Μπακς συνέχισαν το έργο τους, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Μπέβερλι νίκησαν την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ, αλλά η σκέψη όλων είναι στον Γιάννη.

Το γεγονός ότι δεν συγκρούστηκε με κάποιον αντίπαλο, κάτι που θα προσέθετε σωματική πίεση, άρα και μεγαλύτερο φόβο για τον τραυματισμό, ίσως τους απαλύνει κάπως το άγχος, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιοι ότι απλώς έχει ένα πρόβλημα στη γάμπα που θα ξεπεραστεί άμεσα. Άλλωστε, «κάτω» από τη γάμπα είναι ο αχίλλειος τένοντας, κάτι που όλοι απεύχονται να έχει πειραχτεί.

Οι Μπακς νίκησαν τους Σέλτικς με κορυφαίο τον Μπέβερλι - Αποχώρησε τραυματίας ο Αντετοκούνμπο (vids)
NBA

07:54 - 10.04.2024

Οι Μπακς νίκησαν τους Σέλτικς με κορυφαίο τον Μπέβερλι - Αποχώρησε τραυματίας ο Αντετοκούνμπο (vids)

Η χαρά επιστροφή στις νίκες μετριάστηκε για τους Μιλγουόκι Μπακς, που ναι μεν επικράτησε με... στυλ και με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Μπέβερλι επί των πρωτοπόρων Μπόστον Σέλτικς με 104-91, αλλά είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί τραυματίας και κουτσαίνοντας!

Απομένουν μόλις τρεις αγώνες για το τέλος της κανονικής διάρκειας και τα Playoffs ξεκινούν άμεσα. Ένα πρόβλημα τραυματισμού ακόμα και 2-3 εβδομάδων, ίσως να ήταν καταδικαστικό για το Μιλγουόκι, που δεν είχαν μαζί τους υγιή τον Αντετοκούνμπο στην post season και αυτό ήταν ο βασικός λόγος που αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τους Μαϊάμι Χιτ του Τζίμι Μπάτλερ.