Οι Μπακς νίκησαν τους Σέλτικς με κορυφαίο τον Μπέβερλι - Αποχώρησε τραυματίας ο Αντετοκούνμπο (vids)
i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς νίκησαν τους Σέλτικς με κορυφαίο τον Μπέβερλι - Αποχώρησε τραυματίας ο Αντετοκούνμπο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:54 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 10.04.2024

Η χαρά επιστροφή στις νίκες μετριάστηκε για τους Μιλγουόκι Μπακς, που ναι μεν επικράτησε με... στυλ και με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Μπέβερλι επί των πρωτοπόρων Μπόστον Σέλτικς με 104-91, αλλά είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί τραυματίας και κουτσαίνοντας!

Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες, αλλά η μεγαλύτερη... ήττα θα είναι αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα. Πριν ο Πάτρικ Μπέβερλι με τους 20 πόντους και τα 10 ριμπάουντ του οδηγήσει τους Μπακς στην εντυπωσιακή νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς στο Μιλγουόκι (104-91), ο Greek Freak δεν ήταν εκεί για να τον βοηθήσει μέχρι το τέλος.

Είχε αποχωρήσει στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους λόγω ενός τραυματισμού που προήλθε ξαφνικά κι ενώ ο 29χρονος σούπερ σταρ απλώς περπατούσε, αλλά τελικά δεν ήταν μία αθώα κράμπα. Αποχώρησε κουτσαίνοντας και με την βοήθεια των συμπαικτών του και κυρίως του αδελφού του Θανάσης και δεν επέστρεψε. Οι εξετάσεις θα δείξουν -σε λίγες ώρες- το ακριβές σημείο του προβλήματος, αλλά και το μέγεθος αυτού.

Η στιγμή που ο Γιάννης τραυματίστηκε μόνος του - Αγωνία στο Μιλγουόκι για τα αποτελέσματα: Γάμπα ή αχίλλειος; (vid)
NBA

08:00 - 10.04.2024

Η στιγμή που ο Γιάννης τραυματίστηκε μόνος του - Αγωνία στο Μιλγουόκι για τα αποτελέσματα: Γάμπα ή αχίλλειος; (vid)

Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να έρθει σε επαφή με αντίπαλο ή συμπαίκτη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς. Κρατούσε το πόδι του στο ύψος της γάμπας και αποχώρησε κουτσαίνοντας...

Μέχρι τότε οι Μπακς δεν θα... κοιμηθούν και θα είναι ανήσυχοι. Μέχρι τη στιγμή που αγωνιζόταν πάντως, ο Αντετοκούνμπο ήταν σε αποτελεσματική βραδιά. Σε 28'36'' χρόνο συμμετοχής είχε 15 πόντους με 7/11 σουτ και ναι μεν έκανε 4 λάθη, αλλά είχε και 7 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Όταν έφυγε με πόνους από τον αγωνιστικό χώρο, ο Πάτρικ Μπέβερλι έκανε ένα βήμα... μπροστά και ηγήθηκε. Ο Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσε 15 πόντους ακόμα, όσους και ο Μπόμπι Πόρτις, ενώ ο Ντέιμιαν Λίλαρντ και ο Κρις Μίντλετον έβαλαν από 12. Δηλαδή, έξι παίκτες των Ελαφιών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Εντυπωσιακό στοιχείο, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μακράν το καλύτερο ρεκόρ όλων στο ΝΒΑ και ναι μεν δεν αγωνίστηκε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, αλλά ο Τζέισον Τέιτουμ (22 πόντοι), ο Τζέιλεν Μπράουν (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ο πρώην πρωταθλητής με τους Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν παρόντες.