Ο Γιάννης δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει τέταρτη διαδοχική ήττα για τους Μπακς
i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Ο Γιάννης δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει τέταρτη διαδοχική ήττα για τους Μπακς

Χρήστος Τσάλτας 05:12 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:20 - 08.04.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ για ακόμα ένα παιχνίδι, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας τέταρτη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τους Νιου Γιορκ Νικς (109-122) στο Fiserv Forum.

Σε αυτή τη φάση της σεζόν οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε ντεφορμάρισμα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς δεν κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί των τριών ηττών, με τους Νιου Γιορκ Νικς να φεύγουν με το «διπλό» από το Fiserv Forum.

Τι κι αν τα ελάφια είχαν στο παρκέ και τον Μίντλετον και τον Λίλαρντ και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, μέσα από την άμυνα και κατάφερε να φτάσει σε ακόμα ένα αποτέλεσμα, υποχρεώνοντας τους Μπακς σε νέα εντός έδρας ήττα.

Έσπασαν καρδιές στο Ντάλας - Ο Έξουμ buzzer beater παράτασης και οι Μάβερικς «λύγισαν» τους Ρόκετς
NBA

01:43 - 08.04.2024

Έσπασαν καρδιές στο Ντάλας - Ο Έξουμ buzzer beater παράτασης και οι Μάβερικς «λύγισαν» τους Ρόκετς

Ο Έξουμε άναψε τη φλόγα, ο Ουάσιγκτον Τζούνιορ έβαλε την πινελιά του και οι Ντόντσιτς και Ίρβινγκ έκαναν τα πάντα ώστε οι Μάβερικς να επικρατήσουν στην παράταση των Ρόκετς με σκορ

Ο Greek Freak για άλλο ένα παιχνίδι πήρε τους Μπακς από το χέρι, σε άμυνα και επίθεση και με 28 πόντους, 15 ριμπάουντ, 10/20 σουτ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε. Η παρουσία του όμως δεν ήταν αρκετή για να έρθει η νίκη.

Ο Μπόμπι Πόρτις ήταν ο παίκτης που πλαισίωσε τον Γιάννη με 24 πόντους, 10/15 σουτ και 5 ριμπάουντ, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να μετράει 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 4/11 σουτ.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε πάρει... φωτιά στο παρκέ του Fiserv Forum και με 43 πόντους, 16/32 σουτ, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νικη. Από κοντά ο Ντόντε Ντι Βιντσέντζο, που στην επιστροφή του στο Ουισκόνσιν μέτρησε 26 πόντους με 8/14 σουτ, ενώ 15 πόντους μέτρησε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ερχόμενος από τον πάγκο.

Παρά την ήττα οι Μπακς παραμένουν στην δεύτερη θέση της Ανατολής, με ρεκόρ 47-31 και με 4 «στροφές» να απομένουν για το τέλος της regular season. Την ίδια ώρα οι Νιου Γιορκ Νικς με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στο 46-32 και ισοβαθμούν με τους Ορλάντο Μάτζικ στην τρίτη θέση της περιφέρειας.