Τρίτη σερί ήττα για τους Μπακς: Με Λίλαρντ, αλλά χωρίς Γιάννη, έχασαν από τους Ράπτορς (vids)
i

photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Τρίτη σερί ήττα για τους Μπακς: Με Λίλαρντ, αλλά χωρίς Γιάννη, έχασαν από τους Ράπτορς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:28 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 06.04.2024

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός λόγω μυικών ενοχλήσεων και οι Μπακς έχασαν τρίτο διαδοχικό ματς (117-111), αυτή τη φορά στο Μιλγουόκι από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ επέστρεψε στη δράση μετά απο απουσία τριών αγώνων, αλλά όταν συνάντησε τους υπόλοιπους Μπακς στο παρκέ του Fiserv Forum, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν ανάμεσά τους. Και αυτή απουσία ήταν ο βασικός λόγος που τα Ελάφια ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Τορόντο Ράπτορς: 117-111.

Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα από το Μιλγουόκι (47-30), που πλέον καθόλου σίγουρο δεν είναι πως θα τερματίσει δεύτερη στην Ανατολή, πίσω από τους Μπόστον Σέλτικς.

Διότι, μετά τη... φρέσκια ήττα, αλλά και τις προηγούμενες δύο, από τους Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον και από τους Γκρίζλις στο Μιλγουόκι, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς (46-31) βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και οι Ορλάντο Μάτζικ (45-32) δύο... ανάσες πίσω. Απομένουν πέντε αγώνες για το τέλος της κανονικής διάρκειας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την παρέα του χρειάζεται άμεσα να επαναφέρουν τις ισορροπίες.

Κόντρα στους Ράπτορς, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ προσπάθησε να το κάνει. Έβαλε 36 πόντους, είχε 6 ασίστ, αλλά και 7 λάθη. ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 21 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις ήρθε από τον πάγκο και έκανε double double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ να βάζει το ένα τρίποντο μετά το άλλο (7/15 στο σύνολο) και σταμάτησε στους 31 πόντους.

Έξαλλοι οι Σέρβοι με τον Γιάννη: «Προκάλεσε έναν χαμό για τον Βούκτσεβιτς, που δεν έχει νόημα! Θα παίξει με τη Σερβία»
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:37 - 03.04.2024

Έξαλλοι οι Σέρβοι με τον Γιάννη: «Προκάλεσε έναν χαμό για τον Βούκτσεβιτς, που δεν έχει νόημα! Θα παίξει με τη Σερβία»

Δημοσίευμα στη Σερβία επισημαίνει ότι η δήλωση του Αντετοκούνμπο ότι ο Βούκσεβιτς θέλει να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδος δεν ισχύει και επισημαίνει ότι ο σταρ των Ουίζαρντς έχει επιλέξει να αγωνιστεί με τους Σέρβους.

Ο Ιμάνιουελ Κουίκλι πάντως, ήταν επίσης ασταμάτητος και πληθωρικός. έβαλε 25 πόντους, ενώ έχασε το δεύτερο triple double της καριέρας για μία τελική πάσα. Κατέγραψε στη στατιστική του 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Οι δυο τους έκαναν τη διαφορά και ο τρίτος της παρέας των πρωταγωνιστών τους ήταν ο Αρ Τζέι Μπάτερ με 26 πόντους.