O Μπρόνι Τζέιμς μπαίνει στο NBA Draft του 2024!

O Μπρόνι Τζέιμς μπαίνει στο NBA Draft του 2024!

Χρήστος Τσάλτας 18:06 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 05.04.2024

Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι «καυτό» για την οικογένεια Τζέιμς, καθώς ο μεγάλος γιος του Λεμπρόν, Μπρόνι, δήλωσε συμμετοχή για το NBA Draft του 2024.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε πει πως ένα μεγάλο όνειρό του είναι να βρεθεί στο παρκέ του ΝΒΑ μαζί με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς. Αυτή για την ακρίβεια είναι και η τελευταία... πίστα για τον «Βασιλιά», που θέλει να κλείσει μια υπέρλαμπρη καριέρα μαζί με τον μεγάλο γιο του, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει σκληρά για να βρεθεί στον «μαγικό κόσμο».

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι το πιο σημαντικό για το μέλλον του Μπρόνι, ο οποίος πήρε την πιο σημαντική απόφαση της καριέρας του, ως την επόμενη. Αυτό γιατί ανακοίνωσε πως θα είναι ένας από τους παίκτες προς επιλογή στο NBA Draft του 2024, 21 χρόνια μετά την παρουσία του πατέρα του, ΛεΜπρόν, όταν και είχε επιλεχθεί στο νο.1 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στο απόλυτο μηδέν: Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε βραδιά που θέλει να ξεχάσει (pic)
REST OF THE WORLD

13:04 - 15.01.2024

Στο απόλυτο μηδέν: Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε βραδιά που θέλει να ξεχάσει (pic)

Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο έχουν μια εφιαλτική βραδιά. Αυτή τη βίωσε ο Μπρόνι Τζέιμς, με το South Carolina, με τον γιο του λεΜπρόν να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς το καλάθι.

Ο νεαρός άσος ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω των social media, με την απόφαση αυτή να βάζει... φωτιά στο αμερικανικό μπάσκετ και να δίνει την ευκαιρία για μεγάλο κύκλο συζητήσεων, αναφορικά με την επιτυχία που μπορεί να έχει ο Μπρόνι στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη.

Την ίδια ώρα όμως, ο Τζέιμς έκανε γνωστό πως θα βρίσκεται στο transfer portal του NCAA. Τι σημαίνει αυτό; Πως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρεθεί σε μια από τις επιλογές του NBA Draft, τότε θα επιστρέψει στο Κολέγιο, αλλά όχι στο South Carolina, αλλά σε κάποιο άλλο, με το Duke να είναι ένα από εκείνα που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον μεγάλο γιο του ΛεΜπρόν.

Στην freshman σεζόν του στο NCAA (πρωτοετής) με τους Trojans ο 19χρονος γκαρντ από το Άκρον του Οχάιο βρέθηκε σε χαμηλές πτήσεις, καθώς σε 25 αγώνες, εκ των οποίων οι 6 ως starter, μέτρησε 4,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με 36,6% στα σουτ εντός πεδιάς και 26,7% στα τρίποντα.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκος και όλη τη δράση της Παρασκευής