Στο απόλυτο μηδέν: Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε βραδιά που θέλει να ξεχάσει (pic)

Στο απόλυτο μηδέν: Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε βραδιά που θέλει να ξεχάσει (pic)

Χρήστος Τσάλτας 13:04 - 15.01.2024

Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο έχουν μια εφιαλτική βραδιά. Αυτή τη βίωσε ο Μπρόνι Τζέιμς, με το South Carolina, με τον γιο του λεΜπρόν να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς το καλάθι.

Το παιχνίδι του South Carolina κόντρα στο Κολοράντο είναι από εκείνα που θέλει να ξεχάσει ο Μπρόνι Τζέιμς. Έχοντας επιστρέψει στο 100%, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι, ο μεγάλος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς αγωνίστηκε σε ακόμα μια αναμέτρηση στο NCAA, δείχνοντας όμως πως δυσκολεύεται να μπει στα νέα δεδομένα.

Οι Trojans γνώρισαν την ήττα με 68-58, σε ένα παιχνίδι που ο Μπρόνι όχι μόνο δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά ήταν αρνητικός για την ομάδα του.

Στο ντεμπούτο του στην αρχική πεντάδα της ομάδας το κοντέρ έγραψε 0 πόντους, 0/7 σουτ εντός πεδιάς, ενώ είχε 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 25 λεπτά στο παρκέ. Δεν κατάφερε να γίνει παράγοντας στο παιχνίδι της ομάδας του, δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις και σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Κολεγιακού μπάσκετ.

Στην freshman σεζόν του και έχοντας περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Μπρόνι Τζέιμς προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του, αγωνιστικά, κάτι που αγώνες όπως αυτοί κόντρα στο Κολοράντο τον πηγαίνουν πίσω, όσον αφορά την εξέλιξή του.

Tags: