Ο ΛεΜπρόν για τον γιό του: «Ξέχνα τις νίκες και τις ήττες. Κέρδισες το πρωτάθλημα της ζωής»

Ο ΛεΜπρόν για τον γιό του: «Ξέχνα τις νίκες και τις ήττες. Κέρδισες το πρωτάθλημα της ζωής»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:30 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 11.12.2023

Πιο περήφανος και χαρούμενος από ποτέ ήταν ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και μετά το ντεμπούτο του γιου του, Μπρόνι, στο Κολεγιακό πρωτάθλημα, άφησε το συναίσθημα του πατέρα να μιλήσει και όχι του καταξιωμένου αθλητή.

Ήταν η μέρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν... περισσότερο πατέρας, παρά ένας παγκόσμιου επιπέδου σούπερ σταρ του αθλητισμού. Ήταν περισσότερο ο άνθρωπος έφερε στον κόσμο τον Μπρόνι Τζέιμς και όχι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ

Λίγες ώρες μετά την κάτακτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία του «μαγικού πλανήτη» (στον τελικό του Final Four του in-season tournament του Λας Βέγκας), ο 39χρονος φόργουορντ πήγε στο γήπεδο που αποτελεί την έδρα του Πανεπιστημίου Σάουθερν Καλιφόρνια για να παρακολουθήσει από κοντά το ντεμπούτο του πρωτότοκου τέκνου του στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Ένα ιδιαίτερο ματς για όλη την οικογένεια, καθώς 139 μέρες πριν ο νεαρός είχε υποστεί καρδιακή προσβολή. 

Έτσι, ο ΛεΜπρόν ήταν πολύ χαρούμενος, αλλά και έντονα φορτισμένος. «Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συναισθηματική ήταν σημερινή μέρα για μένα! Είμαι κυριολεκτικά εξουθενωμένος και το μόνο που μπορώ να πω είναι "Μπρόνι είσαι απλά απίστευτος», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ είχε και ένα είδος συμβουλής για τον... μικρό. 

Πρώτος MVP στην ιστορία του In-Season Tournament του ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!
NBA

07:45 - 10.12.2023

Πρώτος MVP στην ιστορία του In-Season Tournament του ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ακόμα μια σπουδαία διάκριση στην μεγάλη καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο «Βασιλιάς» αναδείχθηκε ο πρώτος MVP στην ιστορία του In-Season Tournament, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

«Άσε τις νίκες και τις ήττες. Κέρδισες τον απόλυτο στόχο, το απόλυτο πρωτάθλημα και αυτό είναι η... ζωή!», διατύπωσε με αρκετά κεφαλαία γράμματα και κατέληξε πως «είμαι περήφανος για σένα παιδί μου και σήμερα μου έδωσες περισσότερη ζωή! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».